×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-17
Mālpils vidusskolā viesojas dzejniece Inese Zandere

16. maijā Siguldas novada Kultūras centra orģinālliteratūras programmas ietvaros dzejniece Inese Zandere viesojās Mālpils vidusskolā, lai tiktos ar 4., 5. un 6. klašu skolēniem.

Tikšanās laikā dzejniece aicināja ielūkoties dzejas tapšanas aizkulisēs. Skolēni iepazina dažādus dzejas rakstīšanas stilus, ielūkojās topošās grāmatas ilustrācijās, ieklausījās gan lasītos, gan vēl tikai manuskriptā turētos dzejoļos, kā arī lieliski tika galā ar dzejnieces uzdotajiem uzdevumiem.

Oriģinālliteratūras programmu īsteno Sigulda novada Kultūras centrs, un tās mērķis ir  veicināt skolēnu interesi par oriģinālliteratūru, oriģinālilustrāciju, kā arī profesijām – rakstnieks un ilustrators. Šogad programmā piedalījušies ilustratore un rakstniece Rūta Briede, rakstnieks Jānis Joņevs un dzejniece Inese Zandere.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi