×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-23
Jaunrades centra audzēkņi uzrāda teicamu sniegumu čempionātā Igaunijā

Aizvadītajā sestdienā, 20. maijā, Siguldas novada Jaunrades centra audzēkņi devās uz Igauniju, lai Tartu piedalītos Igaunijas Ielu deju asociācijas (Eesti Tänavatantsijate Liit) rīkotajā “Igaunijas breika čempionāta 2023” pirmajā posmā.

Sīvākā konkurence sacensību laikā izvērtās starp jaunajiem breika dejotājiem no Igaunijas, Siguldas novada JC un Cēsu BJC apvienotās breika komandas “Diverse Styles Crew” un Rīgas breika deju studijas “Circle Dance”.

Sacensību izskaņā Siguldas novada JC Izlases grupas breikā audzēkņi bija veiksmīgi ieguvši trīs godalgas – čempionu titulu/pirmo vietu kategorijā “Bboy and Bgirl KIDS U-12 1vs1” (puiši un meitenes no 5 līdz 12 g.v), 2. un 3. vietu kategorijā “Bboy and Bgirl JUNIORS U-16 1vs1” (puiši un meitenes no 13 līdz 16 g.v.).

Neskaitot Izlases audzēkņu godalgotos sasniegumus, treneris vēlas uzteikt arī Siguldas novada JC pamatgrupas breikā audzēkņu veikumu, jo neskatoties uz faktu, ka viņiem nācās sacensties ar jauniešiem no Igaunijas un Rīgas, arī ar citu studiju, deju komandu Izlašu audzēkņiem, vairāki no viņiem spēja pārvarēt atlases kārtu.

Rezultāti:

“Bboy and Bgirl KIDS U12 1vs1” (puiši un meitenes 5–12 g.v)

1. vietā Sanita “Haribo” Biseniece

Top 8 Nikolass “Niko” Kozlovskis

Top 8 Sofija “Sofi-B” Beinerte

“Bboy and Bgirl JUNIORS U16 1vs1” (puiši un meitenes 13–16 g.v.)

2. vietā Artis “A-Hawk” Vanags

3. vietā Lāsma “Lama” Pipare

Komanda izsaka pateicību Siguldas novada pašvaldībai par transporta nodrošināšanu jaunajiem breika dejotājiem, ļaujot startēt un uzrādīt lielisku sniegumu Starptautiskās breika sacensībās Igaunijā!
 

Informāciju sagatavoja:

Siguldas novada JC un Cēsu BJC breika komandas “Diverse Styles Crew”
vadītājs un treneris Eduards Ruicis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi