×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-29
Medaļu “Esmu dzimis Siguldas novadā” saņēmuši 2022. gada otrajā pusgadā dzimušie mazuļi

27. maijā Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa sveica 2022. gada otrajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes, pasniedzot goda medaļas “Esmu dzimis Siguldas novadā 2022”. Pasākuma laikā tika godināta 91 jaundzimušā ģimene, kura bija pieteikusies pasākuma apmeklējumam.

Kopumā Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā 2022. gada otrajā pusgadā tika reģistrēti 164 jaundzimušie – 83 meitenes un 81 zēns. Populārākie vārdi dzimušajiem bērniņiem ir Emīlija, Paula, Alise, Sofija, Lūkass, Olivers, Raiens.

Saskaņā ar Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā pieejamiem datiem otrajā pusgadā pirmais bērniņš piedzimis 51 ģimenē, otrais – 65 ģimenēs, trešais – 33 ģimenēs, ceturtais – 13 ģimenēs, bet divās ģimenēs piedzimis piektais bērniņš.

“Man ir liels prieks sveikt ikkatru mazo novadnieku, turpinot šo jauko tradīciju. Vēlam visām ģimenēm stipru veselību un enerģiju”, sacīja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Lai saglabātu piemiņu no godināšanas pasākuma, ģimenēm bija iespēja piedalīties momentfoto uzņemšanā sadarbībā ar Instabox, savukārt kārumus ģimenēm nodrošināja Siguldas novada uzņēmums SIA “Maiznīca Flora” un preču zīmes “Radīts S!guldā” uzņēmums SIA “Greenvalley”, kas ģimenēm dāvināja medus burciņu. ''Jaundzimušo brāļi un māsas vārēja nodoties burbuļu priekiem kopā ar uzņēmumu SIA “Mārtiņa Burbuļi’’ un jautrajām animatorēm no SIA '”Tu ciemiņš”.

Tās ģimenes, kuras 27. maijā nevarēja saņemt medaļu “Esmu dzimis Siguldas novadā”, aicinātas no 29. maija līdz 30. jūnijam iesniegt elektronisko pieteikumu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv un saņemt medaļu kādā no pašvaldības Pakalpojumu centriem līdz 30. jūlijam.

Plašāka informācija par medaļu saņemšanu pieejama Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā, zvanot uz tālruņa numuru 66924791.

Nākamais pasākums, kurā tiks godināti 2023. gada pirmajā pusgadā dzimušie, plānots 19. augustā. Pieteikšanās pasākumam, kā arī medaļas saņemšanai notiek brīvprātīgi, vecākiem pēc bērna dzimšanas fakta reģistrācijas līdz 31. jūlijam iesniedzot elektronisko pieteikumu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv.

2022. gadā Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā kopumā ir reģistrēti 336 jaundzimušie. Pasākums, kurā katrs Siguldas novadā deklarētais jaundzimušais novadnieks no pašvaldības domes priekšsēdētājas saņem īpaši veidotu goda medaļu ar iegravētu novada ģerboni, mazuļa dzimšanas gadu un Siguldas Jaunās pils kontūru, norisinās kopš 2012. gada.

Pēc godināšanas, nedēļas laikā, katra ģimene savā e-pasta adresē saņems visas pasākuma bildes.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi