×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-07
Siguldas novada pašvaldības centrālā pārvalde saņēmusi “Ģimenei draudzīga darbavieta” statusu

Sabiedrības integrācijas fonda īstenotās programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” statusu ieguvusi Siguldas novada pašvaldības centrālā pārvalde un vēl 39 darba devēji. Programma nodrošina konsultatīvu un informatīvu atbalstu organizācijām, veicinot darba un privātās dzīves līdzsvaru sabiedrībā.

Programma ietver tās esošo un potenciālo dalībnieku atbalstu un konsultēšanu, rīkojot izglītojošus seminārus, tīklošanās pasākumus, lai popularizētu ieguvumus no ģimenei draudzīgas darba vides gan darba devējiem, gan darba ņēmējiem, gan sabiedrībai kopumā.

Siguldas novada pašvaldība īstenojot ģimenei draudzīgu politiku, orientējas uz rūpēm par darbinieku privātās un darba dzīves līdzsvaru, īpašu uzsvaru liekot uz ģimenei draudzīgām aktivitātēm.

“Mums priekšā vēl ir liels darbs, lai kļūtu par darba vietu, kas rāda piemēru un šī atzinība ir tikai motivācija turpināt iesākto. Mums ir svarīga ikviena darbinieka labsajūta. Iegūtais statuss apliecina, ka jau šobrīd saviem darbiniekiem nodrošinām – sociālās garantijas, apdrošināšanu, papildu brīvdienas, pabalstus. Iegūtais statuss ir ļāvis mums pieteikties programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” grantu konkursam, lai iegūtu finansiālu atbalstu, ko ieguldīt dažādu ģimenei draudzīgas labās prakses ieviešanai un attīstīšana. Esam iesnieguši projekta pieteikumu, gaidām izvērtējumu, un pozitīva lēmuma gadījumā darbiniekus un viņu ģimenes gaida aizraujoša kopā būšana pavisam drīz” tā par statusa iegūšanu Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” mērķis ir sekmēt tādas darba vides kultūras attīstību Latvijā, kas ir empātiska, cilvēcīga un saprotoša, vienlaikus piedāvājot instrumentus gan esošās darba vides novērtējumam, gan finansiālu palīdzību dažādu atbalsta pasākumu ieviešanā darbiniekiem.  

Statusam “Ģimenei draudzīga darbavieta” var pretendēt ikviena organizācija, kura nodarbina vismaz vienu darbinieku – gan privātuzņēmumi, gan arī valsts un pašvaldību iestādes un nevaldības organizācijas.

Ar visiem “Ģimenei draudzīga darbavieta” statusu ieguvušajiem darba devējiem, kā arī dažādiem iedvesmojošiem pieredzes stāstiem, ikviens var iepazīties www.vietagimenei.lv sadaļās “Labās prakses” un  “Programmas dalībnieki”.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi