×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-02-16
Gaidāms otrais amatieru hokeja turnīrs


Sestdien, 20. februārī plkst.11:00 tiks atklāts jau otrais amatieru hokeja čempionāts Siguldā. Spēļu vieta nemainīga – Siguldas Jaunās pils dīķis. Šoreiz galvenie atbalstītāji būs grupa  “Vēja Radītie”.

Tā kā pirmais  amatieru hokeja turnīrs “Zelta nūja” guva plašu atsaucību, šosezon tiek rīkots jau otrais čempionāts. Turnīrs tiek rīkots ar mērķi popularizēt amatieru hokeju, kā arī noskaidrot Siguldas novada un apkārtnes stiprāko komandu. Šoreiz spēles notiks jau uz diviem laukumiem, kā arī skatītājus priecēs atraktīvi komentētāji, mūzika un citas jautrības.

Komandu skaits ir ierobežots, tāpēc vēlams pietiekties iepriekš, zvanot turnīra organizatoram Jānim Ozoliņam- 25912978. Komandas dalībnieku saraksts jāiesniedz līdz 18.februāra plkst.24:00. Dalības maksa no komandas ir 5 lati.

Turnīra uzvarētāji balvā iegūs “Vēja Radīto” kausu, kā arī tiks pasniegtas dažādas specbalvas no SIA "eX projekts”.

Sacensību skatītājiem automašīnas jānovieto iepretim Dabas izglītības centram, neiebraucot Siguldas Jaunās pils teritorijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Māris
- 2010-02-17 14:24

Vēlētos uzspēlēt! Tikai nav savas komandas. Ja kāda komanda ir, dodiet ziņu. 21645888.

Jānis
- 2010-02-16 12:07

Gribētu palabot, ka šis jau ir trešais amatieru turnīrs! Vēja Radītie organizēja pirmo un organizē trešo!

Pasākumi