×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-02-16
Bērnu slēpošanas sacensībās rekordliels dalībnieku skaits

 Februāra sākumā 7.feburārī Siguldā Olimpiskajā centrā „Sigulda” (Pilsētas trasē) notika kalnu slēpošanas sacensības „No rotaļām līdz medaļām”, kuras paredzētas bērniem no 2 līdz 10 gadu vecumam. Sacensības notiek jau trešo gadu, un šogad tajās piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – gandrīz 140 bērni. Daudziem no tiem tās bija pirmās sacensības, bet tas neatturēja stāties uz starta blakus pieredzējušākiem sportistiem.

 

Sacensības „No rotaļām līdz medaļām” ir vienas no retajām sacensībām, kas paredzētas tik maziem slēpotājiem. Piedalīties tiek aicināti visi mazie kalnu slēpošanas entuziasti - arī tie, kas savam vaļaspriekam kopā ar vecākiem slēpo tikai brīvdienās. Tās ir starptautiskas sacensības, jo tajās piedalās arī dalībnieki no Lietuvas un Igaunijas. Sacensības organizēja sporta klubs „Reflex”, kas specializējas tieši bērnu kalnu slēpošanas apmācībā.

„Sacensību nosaukums izvēlēts ar nolūku. Tieši caur rotaļām un spēļu elementiem norit mazo slēpotāju treniņi. Savukārt medaļas vai apbalvojuma saņemšana kalpo kā lieliska motivācija turpināt sportot. Sacensību dienā centāmies radīt ģimenes svētku sajūtu – bērnus rotaļās aicināja dažādi pasaku tēli, kuri uzmundrināja mazos sportistus un cienāja ar saldumiem,” stāsta sacensību galvenā tiesnese un sporta kluba „Reflex” vadītāja Solvita Dreimane.


Sacensību starti notika pa vecuma grupām, startējot C, D1, D2 un „Superbēbja” grupā un veicot 2 trašu nobraucienus - milzu slalomu un kombināciju.

 

Vismazākie sacensību dalībnieki startēja „Superbēbja” grupā un distanci varēs veikt kopā ar tēti, mammu, brāli, māsu vai citu pavadošo personu. Par uzvarētāju „Superbēbju” klasē kļuva Patrīcija Anspoka (4 gadi) un Rūdolfs Beķeris (3 gadi). 5-6 gadu vecuma konkurencē pirmo vietu ieguva Dženifera Ģērmane un Valts Pavlovs. Savukārt 7-8 gadu vecumā labākie izrādījās Sintija Riekstiņa un Edgars Žurevskis. Visvecākie dalībnieki sacensībās bija 9-10 gadus veci bērni – pirmo vietu ieguva Katrīna Sadovņikova un Everts Ģērmanis. Tika apbalvoti arī visjaunākie sacensību dalībnieki – Laura Ciagune un Rūdolfs Beķeris

 

Sacensību visātrāko rezultātu uzrādīja 2000.gadā dzimusī Katrīna Sadovņikova meiteņu konkurencē, bet zēnu konkurencē visātrākais bija 1999.gadā dzimušais Everts Ģērmanis.

 

Visi sacensību dalībnieki saņēma veicināšanas balvas un diplomus. Pēc apbalvošanas notika arī loterija, kurā dalībnieki ieguva papildus balvas.

 

Sacensības organizatoriski atbalstīja biedrība „A 2”, SIA „Ballītes bērniem”. Savukārt balvas mazajiem sportistiem bija sarūpējuši Olimpiskais centrs „Sigulda”, SIA „Merks”, Siguldas Sporta skola ELVI, L,atfood, SIA "Coca-Cola HBC Latvia”, SIA „Leaf”.

 
 
Sacensību rezultāti:

„Superbēbji” (2-4 g.v.)

 
1.vieta Patrīcija Anspoka, Rūdolfs Beķeris
2.vieta Madara Kļavniece, Bruno Ģermanis
3.vieta Laura Ciagune, Edgars Mazītis
 
D2 grupa (5-6 g.v.)
 
1.vieta Dženifera Ģērmane, Valts Pavlovs
2.vieta Marī Irgona, Darels Dukurs
3.vieta Emīlija Loze, Kristers Lazdāns
 
D1 grupa (7-8 g.v.)
 
1.vieta Sintija Riekstiņa, Edgars Žurevskis
2.vieta Karlīna Lāce, Lauris Opmanis
3.vieta Elizabete Zirdziņa, Marks Truhins
 
C grupa (9-10 g.v.)
 
1.vieta Katrīna Sadovņikova, Everts Ģērmanis
2.vieta Sigita Lapiņa, Klāvs Verners Vorslavs

3.vieta Luīze Brauere, Nauris Abzalons

Sacensību fotogaleriju var apskatīt šeit

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi