×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-05-18
Pirmie starti un rezultāti vieglatlētikā

Vieglatlētikas pavasaris aizsācies ar Pierīgas novada skolu sacensībām četrcīņā „Draudzība”,  kuras notika 11. maijā, Siguldas pilsētas stadionā. Sacensībās piedalījās 13  skolu komandas - 6. un 7. klašu skolēni, kuri veica četras disciplīnas - 60 m, tāllēkšanu, bumbiņas mešanu tālumā, 500 un 800m skrējienus.

Individuālajā vērtējumā augstus rezultātus uzrādīja Siguldas 3.pamatskolas 6.klases audzēkne Dita Dubovska,/ 60 m- 8.47; tāllēkšana -  4.11 m; bumbiņas mešana – 29.68m; 500 m – 1.35,06/, izcīnot pirmo vietu ar 261 punktu, otrā vietā ierindojās Adrija Pelēce ar 232 punktiem, bet trešajā vietā Agnese Zeltiņa ar 228 punktiem no Vangažu vidusskolas.  Siguldas 3. pamatskola kopvērtējumā ar 1091 punktiem izcīnīja pirmo vietu, vēl komandā  startēja Dženeta Vociša, Paula Hincenberga, Evelīna Gasūna un Lauma Enkure, komandu sagatavoja un vadīja sporta skolotāja Andra Fridrihsone. Otrā vietā ierindojās Babītes vidusskola ar 1033 punktiem, bet trešajā  Sidgundas pamatskola ar 892 punktiem.  Zēnu konkurencē komandu vērtējumā pirmo vietu izcīnīja Vangažu vidusskola – 1118 punkti, otro Sidgundas pamatskola – 1048 punkti, bet trešo  Krimuldas vidusskolas komanda – 1018 punkti. No siguldiešiem otro vietu individuālajā vērtējumā izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknis Valters Rasnačs ar 278 punktiem, bet pirmajā Sidgundas pamatskolas audzēknis Mareks Bičs – 289 punkti, bet trešais Maksims Kampaņijecs – Vangažu vidusskola 269 punkti.

Šajā nedēļas nogalē Siguldas Sporta skolas audzēkņi piedalījās Limbažu sporta skolas  sacensībās vieglatlētikā vidējā un jaunākā grupā. Šķēpa mešanā Ričards Griezītis jaunākajā grupā ar personīgo rezultātu 37.87, izcīnīja otro vietu, bet 300 m skrējienā Edgars Daugulis ar rezultātu 50.5 sek. ierindojās pirmā vietā, bet Toms Jeseris trešajā. Valters Rasnačs 100 m distancē iekļuva finālā un ierindojās piektajā vietā. Sasniegt labus rezultātus palīdzēja, veiksmīgi pavadītais laiks pavasara mācību treniņa nometnē Vācijā, Rosenheimā. Audzēkņiem bija iespēja labos laika apstākļos un augstvērtīgās sporta bāzēs pilnveidot savas prasmes vieglatlētikas disciplīnās, kā arī attīstīt un paaugstināt vispārējās fiziskās sagatavotības līmeni.

Paldies par atbalstu Siguldas novada domes Sporta komitejai,  „SEB bankas” Siguldas filiāles vadītājai Daigai Enikai un „Siguldas Būvmeistara” valdes priekšsēdētājam Jānim Libkovskim.

Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa       


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi