×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-09-15
Sestdien Siguldā - ielu futbols

Mansfutbols.lv rīkotā ielu futbola sezona tuvojas noslēgumam. Atlikuši vien 2 posmi – 18.09.2010. Siguldā pie vagoniņu stacijas un 25.09.2010. Rīgā LIDO Krasta atpūtas un izklaides centra. Šajos posmos tiks noskaidroti uzvarētāji un kopvērtējuma laureāti 3 vecuma grupās 8-12 gadi, 13-17 gadi, 18 un vecāki. Turnīri būs spraigi un interesanti. Dalībniekus aicinām savlaicīgi reģistrēties www.mansfutbols.lv.

2010. gada ielu futbola sezonā plānoti 5 posmi. www.mansfutbols entuziasti atjaunoja interesantā futbola paveida turnīrus. Atgādināsim, ka spēles notiek speciālos 10 x 15m laukumos un spēlē 4 pret 4. Šīs sezonas mērķis bija atjaunot ielu futbola kustību. Tas arī izdevies. Aizvadītajos 3 posmos piedalījušas vairāk kā 60 komandas un vairāk kā 300 aktīvo sportot gribētāju varējuši pierādīt savu varējumu. Dalībnieku skaits pieaug un organizatori ar pārliecību raugās 2011. gada virzienā. Nākošā gada sezonā plānoti jau vairāk kā 10 posmi lielākajās un Latvijas pilsētās visa gada garumā.

Pēc trijiem aizvadītajiem posmiem pieaugušo grupā pārliecinoši vadībā ir KRAUZERS vienība. Talsinieki ne tikai ir izcīnījuši pirmās vietas visos turnīros, bet arī iespaidīgs ir rezultāts- nav zaudētu spēļu. ‘’Nogrūst’’ Krauzeru no kopvērtējuma augstākā pjedestāla pakāpiena ir grūti, bet atsevišķu posmos pārsteigumi gan ir iespējami. Noteikti par pārsteigumiem rūpēsies RADARS vienība, AC ORKI un FC ORKI vienmēr sastāda konkurenci. Siguldas posmā piedalīsies arī daudzas jaunas komandas- un kas zin varbūt jaunie uzvarētāji nāk tieši no Siguldas? Spēles noteikti būs spraigas un interesantas.

Jauniešu grupas turnīrā kopumā tiks nospēlēti 3. posmi, pēc kuru rezultātiem tiks noteikts kopvērtējuma uzvarētājs. Pašlaik- pēc pirmā posma- nelielā vadībā izvirzījusies MĒRSRAGA komanda, bet jauniešu grupā ir ļoti daudz jaunas un ambiciozas komandas, kas sastādīs konkurenci.

Bērnu grupā pēc nospēlētājiem 3 posmiem, augšgalā turas MINI KRAUZERS. Uz papēžiem kāpj tuvākie sekotāji – MINI ATLETIC komanda, kas jau vairākas reizes ir palikuši otrie tikai par pāris punktiem atpaliekot no KRAUZERS jaunajiem. Šī spēkošānās noteikti turpināsies, un noteikti iejauksies arī vietējās komandas.

Aicinām visus interesentus piedalīties gan kā dalībniekus, gan kā skatītājus šo sestdien Siguldā pie vagoniņu stacijas J. Poruka ielā , un nākošajā sestdienā Rīgā Lido Kratsa ielas atpūtas kompleksā. Spēkā samazinātās dalības maksas un laika prognoze lieliska- plānota saulaina un interesanta futbola diena. Papildus informācija www.mansfutbols.lv

 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi