×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-09-16
Rīkos Golfa turnīra „Siguldas kauss” 2.posmu

Reiņa trases golfa laukumā 19.septembrī notiks golfa turnīrs „Siguldas Kauss”. Turnīra sākums plkst.10:00. Uzvarētāju apbalvošana ap plkst. 16:00.

Spēles formāts Stableford punktu spēle - 18 bedrītes dāmu un kungu konkurencē atsevišķi, 3 handikapu grupās. „Tā kā 1.posmā drošības apsvērumu dēļ nācās apturēt turnīru un vēlāk vairs nebija iespējams visiem dalībniekiem pabeigt reglamentā paredzētās 18 bedrītes, un turnīra tabulā spēlētājus sarindoja pēc gūtajiem stableford punktiem neatkarīgi no izspēlēto bedrīšu skaita. Tādēļ tika nolemts Siguldas kausa izcīņas ieskaitē 1.posma rezultātus neiekļaut, un uzvarētājus noteiks pēc nākamā un sezonā vienīgā pilnā posma rezultātiem,” skaidro „Reiņa trases” mārketinga un pasākumu vadītājs Agnis Vītols.

Turnīra galvenais atbalstītājs ir Siguldas novada dome. Aicinām visus interesentus atbalstīt golfa spēlētājus!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi