×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-09-20
STATS/Sigulda uzvar RK Šiauliai

STATS/Sigulda regbija komanda sestdien, 18. septembrī, Depo laukumā Siguldā sasniedza iecerēto mērķi – guva spožu uzvaru pār pretinieku un ceturto gadu pēc kārtas ierindojās Lietuvas atklātā čempionāta četriniekā.

Mūsu komanda spēja izkļūt no šķietami bezcerīgas situācijas turnīra tabulā, kurā bija nonākusi tikai ar vienu uzvaru septiņu komandu konkurencē pirms pirmā posma pēdējās spēles. Izšķirošajā mačā pret RK Šiauliai vajadzēja gūt uzvaru ar vismaz 16 punktu pārsvaru, lai nodrošinātu ceturto vietu pēc pirmā posma un iespēju spēlēt vēl trīs spēles ar labākajām kaimiņvalsts komandām turnīra otrajā – izšķirošajā posmā.

STATS/Sigulda guva pārliecinošu uzvaru 44:0. Tas nozīmē, ka otrajā posmā vēlreiz būs jāspēlē ar Lietuvas spēcīgākajām komandām Vairas-Jupoja (Šauļi), kura ir uzvarējusi visās sešās spēles, BaltRex (Šauļi) ar piecām un Ažuolas (Kauņa) ar četrām uzvarām. Mūsējiem ir divas uzvaras, un tas nozīmē, ka bronzas medaļas pēc divu gadu pārtraukuma izcīnīt būs ļoti grūti un tas nebūs atkarīgs tikai no pašiem.

Lepns un pacilāts par sestdienas uzvaru bija galvenais treneris Uldis Bautris: ''Komanda emocionāli bija gatava šai spēlei, tāpēc pieļāva ļoti maz kļūdu. Esmu priecīgs, ka spēlētāji tiešām spēlēja, nevis lauzās. Prieks par to, ka spējām saņemties brīdī, kad tas bija ļoti vajadzīgs.''
Arī RK Šiauliai bija vajadzīga uzvara, lai tiktu četriniekā. Tas STATS/Sigulda panākumu padara vēl nozīmīgāku.

Otrā posmā pirmā spēle mūsu komandai paredzēta 25. septembrī Vairas-Jupoja pretinieka laukumā, taču tieši šajā dienā notiks izšķirošais Latvijas čempionāta posms regbijā 7, tādēļ spēle varētu tikt pārcelta uz nākamo dienu. Siguldā komanda STATS/Sigulda pēdējo spēli šajā sezonā aizvadīs 9. oktobrī Depo laukumā pret Ažuolas, un 23. oktobrī vēlreiz viesosies Šauļos spēlē pret BaltRex.

STATS/Sigulda - RK Šiauliai 44:0 (27:0)
Punktu guvēji. STATS/Sigulda. Piezemējumi: A.Pilenieks (2), E.Āboltiņš, K. Andersons, A.Andersons, J.Priede, J.Skuja, Kr. Jakušs. Realizācija: J.Priede, A. Andersons.
STATS/Sigulda sastāvs (un iesaukas): Jānis Skuja (Perimetrs), Edgars Cīrulis (Ciruļa)), Mārcis Kreicbergs (Mašīna), Gints Streikišs (Garais), Kaspars Zandbergs (Zambis), Kārlis Dzenis, Emīls Balodis, Mikus Ozols (Mikiņš), Kristaps Jakušs (Antena), Aldis Augstkalns, Māris Robežnieks (Karavīrs), Kristaps Andersons (Gals), Lauris Upenieks, Jānis Priede (Pipars), Egils Āboltiņš, Kaspras Jakušs, Vktors Silovnieks (Metāls) Arvis Pilenieks (Piliņš), Juris Šimanskis (Ķepurs), Andris Andersons (Urmass).
PALDIES Siguldas novada domei par atbalstu un saskanīgu komandas darbu.

UZMANĪBU!
Organizējam treniņgrupas Siguldā bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem. Aicinām pieteikties ne tikai zēnus, bet arī meitenes uz regbija un pieskāriena regbija (“touch rugby”) treniņiem.  Pieteikties pie Mikus Ozola pa tālruni : 26375244 vai rakstot uz e–pasta adresi: miesnieki@inbox.lv  


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi