×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-10-06
Siguldietes sporta spēles basketbolā izcīna zeltu

Oktobra sākumā Allažu sporta bāzē notika Pierīgas novada 2010. gada sporta spēles basketbolā sievietēm.

Iepriekšējos gados, pirms novadu reformas, šajās sacensībās piedalījās komandas no daudzām Rīgas rajona pašvaldībām, šogad diemžēl sacensībām pieteicās tikai trīs novadu komandas - Siguldas, Krimuldas, Baldones.

Siguldas novada komanda, kura 2008. gadā Rīgas rajona sporta spēlēs ieguva sudraba medaļas, 2009. gadā - bronzas medaļas, 2010. gada sporta spēlēs beidzot izcīnīja 1. vietu. Zelta medaļu izcīnīšanā lieli nopelni māsām Dacei un Ancei Zariņām, kuras ir LU komandas spēlētājas. Dace līdz šai sezonai vairākus gadus spēlēja Itālijas, Francijas un Beļģijas komandās. Siguldas novada komandas kodolu veidoja arī Siguldas Sporta skolas basketbola trenere Agnija Labrence, Sporta pārvaldes sporta darba organizatore Karīna Putniņa, BJIC basketbola pulciņa audzēknes Arnita Ramata, Līga Zāģere, Simona Čeičiniece, Linda Putniņa. Abās spēlēs siguldietēm bija izteikts pārsvars, tas atspoguļojās ar rezultātos. Krimuldas komanda tika uzveikta ar rezultātu 70:9, Baldones – 63:26. Otro vietu sporta spēlēs izcīnīja Baldones komanda, uzvarot krimuldietes 74:6.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi