×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-11-24
Siguldas Kauss 2010 spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu
2010.gada 20.novembrī notika sacensības Siguldas Kauss 2010 spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu. Sacensībās piedalījās 78 sportisti no Alūksnes, Valmieras, Gulbenes, Bauskas, Rīgas, Ventspils, Rēzeknes un Siguldas. Sportistu uzdevums bija ar svaru stieni uzspiest savu svaru maksimāli daudz reizes. Šoreiz absolūtais uzvarētējs Dmitrijs Stepenko uzspieda 73 kg 36 reizes un Jeļena Ponomarjova 30 kg(sievietēm jāspiež puse no sava svara) 35 reizes.

Siguldas komanda „Panatta Sigulda” ieguva 5.vietu un „Sporting Sigulda” 9.vietu. Jāpiebilst, ka Siguldas komandās startēja jaunieši, kas nesen sākuši trenēties un uzrādīja labus rezultātus viņu pirmajās sacensībās.

Liels paldies sacensību atbalstītājiem - Siguldas novada domei, A/S SEB Bankai, A/S Siguldas Būvmeistars, Piedzīvojumu parkam Tarzāns, Siguldas sporta skolai.

 
Pielikumā sacensību rezultāti.
 
Sagatavoja treneris Agris Lelis

© www.sigulda.lv


Pievienotie faili




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi