×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-01-17
Futbols arī Siguldā

Sporta klubs „Super Nova” ir bērnu un jauniešu futbola klubs, kurā trenējas bērni vecumā no četriem līdz 13 gadiem, kopā vairāk nekā 230 audzēkņi, savu darbību ir uzsācis 2002. gadā un pa šiem gadiem kļuvis par vienu no vadošākajiem sporta klubiem Rīgā.

Ar 2010. gada jūniju arī Siguldas bērniem un jauniešiem ir iespēja nodarboties ar futbolu. Treniņi norisinās visu gadu: vasarā pilsētas stadionā Kronvalda ielā (pie 2. vidusskolas), ziemā – Siguldas 2. pamatskolā, P. Brieža ielā. Futbolu var spēlēt jebkurš. Klubā uzņem visus bērnus – gan puikas, gan meitenes, kuri vien vēlas spēlēt. Nav svarīgi fiziskie dotumi un netiek prasītas kādas specifiskas prasmes. Galvenais ir vēlme un interese sevi attīstīt, spēlējot futbolu. Tas ir ļoti demokrātisks sporta veids – jebkuram tiek dota iespēja iziet laukumā, paspēlēt un pierādīt sevi.

SK „Super Nova” ir viena no Latvijas retajām komandām, kas divas reizes gadā rīko regulāros starptautiskos turnīrus (Inčukalnā – ziemas turnīrs un Rojā – vasaras turnīrs) dažādās vecuma grupās. Katrā turnīrā piedalās vairāk kā 50 komandas.

SK „Super Nova” katru gadu dodas uz ārzemēm, lai piedalītos ārzemju starptautiskajos turnīros (2009.  gads – Ungārija, 2008. gads – Dānija, Ukraina, 2007. gads – Slovākija, Baltkrievija, 2006. gads – Spānija). Šajā gadā dosimies uz Slovākijas pilsētu Prešovu. Klubs regulāri piedalās igauņu un lietuviešu rīkotajos turnīros.
Katru gadu kopš 2006. gada SK „Super Nova” rīko vasaras nometnes Rojā un ziemas nometnes Inčukalnā.

SK „Super Nova” mērķi:

  • sporta un veselīga dzīves veida popularizēšana starp Siguldas iedzīvotājiem;
  • bērnu un jauniešu iesaistīšana sporta un veselības nostiprināšanas nodarbībās;
  • talantīgu jauniešu sporta meistarības pilnveidošana;
  • futbola attīstīšana Siguldas novadā, kas spēs pastāvēt līdzās citiem sporta veidiem;
  • Bērniem tiks dotas visas iespējas nodarboties ar viņu izvēlēto sporta veidu (Siguldas novadā šī būs pirmā profesionālā sporta bāze ar pieredzējušiem treneriem);
  • vasaras un ziemas sporta – futbola treniņnometņu rīkošana, bērnu fiziskās un garīgās veselības saglabāšanai un uzlabošanai.

Pieteikties futbola nodarbībām var pa telefonu +(371) 29667834.
Vairāk informācijas: www.supernova.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi