×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam:
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-01-18
Siguldas 2.vidusskolas skolēni piedalījās projekta konferencē Francijā

Šajā mācību gadā Siguldas 2. vidusskolas skolēni piedalās Comenius skolu partnerības projektā ‘’Water, water everywhere’’. Projekta mērķis ir pievērst uzmanību ūdens resursiem, izmantojot dažādus mākslinieciskās izteiksmes līdzekļus. Projekta partneri ir no Francijas, Latvijas, Polijas un Turcijas.

Janvārī skolēni atgriezušies no pirmās projekta konferences Paula- Emīla Viktora licējā Francijas pilsētā Šampanjolā.. Tās uzdevums bija iepazīstināt partnerus ar ūdeņu daudzveidību savā valstī, izveidot projekta logo un dziesmu, kā arī apspriest idejas „landart” (zemes māksla) projektam par ūdeņu tēmu. Būtiska projekta sastāvdaļa katrā tikšanās reizē ir pārgājieni, kuros tuvāk tiek iepazīta apkārtējā vide un ūdeņi tajā.

Piedzīvoti daudzi spilgti momenti - dziesmas sacerēšana 5 valodās profesionāla komponista vadībā, ideju apspriešana ar slaveno „landart” projektu mākslinieku Pjēru Ducu (Pierr Duc). Atzinīgi tika novērtētas siguldiešu idejas – multilingvālā karaokes radīšana. Ļoti atzinīgi tika novērtēta arī mūsu skolēnu prezentācija, kā arī komunikācijas prasmes un radošums.

Nākošā projekta konference notiks Siguldā maijā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi