×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-02-08
Siguldieši – Latvijas čempioni badmintonā
Divas veiksmīgas sacensību nedēļas aizvadījuši Siguldas badmintona kluba / Siguldas Sporta skolas badmintonisti.

Vispirms par divkārtēju Valmieras BK atklātā čempionāta uzvarētāju kļuva Guntis Lavrinovičš. Viņš bija labākais vienspēlēs vīriešiem un kopā ar kluba biedru Artūru Akmens – arī dubultspēlēs. Mūsu meitenes Ieva Eglīte un Jekaterina Romanova ierindojās attiecīgi otrajā un trešajā vietā vienspēlēs un, apvienojoties pārī, trešajā vietā dubultspēlēs sievietēm. Kristeram Dančem 3.vieta vīriešu vienspēlēs B grupā.

Ādažos notika Latvijas 2011.gada čempionāts badmintonā, kas pulcēja visus labākos valsts spēlētājus. Kārlis Vidass un Guntis Lavrinovičš kļuva par Latvijas čempioniem dubultspēlēs vīriešiem. Viņi pārliecinoši pieveica visus pretiniekus un sesto reizi pēdējo deviņu gadu laikā izcīnīja zelta medaļas šajā spēļu kategorijā. Bronzas godalgas tika Kārlim Vidasam un Monikai Radovskai jaukto pāru cīņās. Vēl jāatzīmē mūsu meiteņu pāra Ieva Eglīte un Jekaterina Romanova augsto 4.vietu sieviešu dubultspēlēs un Jekaterinas Romanovas sesto vietu vienspēlēs.

Sacensību rezultātu tabulas un foto var atrast Siguldas BK interneta mājas lapā www.sigbadminton.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi