×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-03-09
Piektdien „Sports ir mans dzīves stils!” viesosies Siguldā un Allažos

Biedrība „Streetbasket” sadarbībā ar basketbola klubu „VEF Rīga”, Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību, triāla pārstāvi Jāni Lāci no greentrial.lv un Latvijas Universitāti, ceturtdien, 18.martā plkst.11.00 viesosies Siguldas 1.pamatskolā, un plkst.14.00 – Allažu sporta centrā.

Otro sezonu īstenotā projekta „Sports ir mans dzīves stils!” dalībnieki šoziem jau apciemojuši vairākas skolas Rīgā, stāstot skolniekiem par sportiskā dzīves veida nozīmi viņu dzīvē, atklājot savu atšķirīgo pieredzi profesionālās sportista karjeras veidošanā. Projekta dalībnieki ir ne tikai pašreiz aktīvie sportisti, bet arī bijušie profesionāļi, kuri dažādu iemeslu dēļ pielikuši punktu karjerai, taču palikuši sportā, piemēram, kā organizatori.

„Sports ir mans dzīves stils!” pasākumu apmeklētājiem ir iespēja klātienē iepazīt velotriālu Jāņa Lāča („Greentrial.lv”) izpildījumā, arī pašiem izmēģinot braucienu ar īpašo velosipēdu. Jānis Lācis popularitāti ieguvis televīzijā – „LNT Zelta talantu šovā”, par kura uzvarētājiem pagājušajā gadā kļuva arī citi projekta dalībnieki ielu vingrotāji.

Savukārt, basketbola klubs „VEF Rīga” pašreiz startē Baltijas Basketbola līgā un Latvijas Basketbola līgā. Piedaloties dažādos atraktīvos konkursos, jauniešiem ir iespēja izcīnīt dāvanas no „VEF Rīgas”, kā arī klātienē apmeklēt spēles.

Visi interesenti ir aicināti viesoties abās sporta stundās klātienē, Siguldas 1.pamatskolā  un plkst.14.00 Allažu sporta centrā.

Vairāk nekā mēneša laikā projekta aktīvisti apciemos pāris desmitus skolu ne tikai Rīgā, bet arī galvaspilsētas apkārtnē. Pagājušajā mācību gadā sekmīgi aizsāktā projekta „Sports ir mans dzīve stils!” ietvaros sportiskā komanda apceļoja daudzas skolas un sporta centrus, īpašu atsaucību izpelnoties Iecavā, kur apmēram 500 jauniešu klātienē vēroja ielu vingrotāju, basketbola frīstaila meistaru uzstāšanos, iesaistījās diskusijās ar basketbola slavenībām un citiem sabiedrībām zināmiem ļaudīm.

Informāciju sagatavoja:
Biedrības „Streetbasket” pārstāve
Sanda Brūna
sanda.bruna@streetbasket.lv
tālr. 29837235


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi