×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-04-05
Siguldas novada sporta spēļu Aktivitāšu dienas rezultāti

2.aprīlī Siguldas1. pamatskolas sporta kompleksā notika Siguldas novada 2011. gada sporta spēļu Aktivitāšu diena. Sacensību programmā bija – basketbola metieni, futbola sitieni, šautriņu mešana un šaušana ar gaisa šauteni.

Visi sacensību dalībnieki ar prieku piedalījās visos sporta veidos, it īpaši tāpēc, ka tie neprasa nekādu iepriekšēju sagatavotību vai treniņu. Dalībnieki cīnījās par Siguldas novada domes dāvātiem kausiem.

Šaušanā ar gaisa šauteni sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Linda Lepiksone, otro - Inese Levanoviča un trešo izcīnīja Daiga Lele, savukārt vīriešu konkurencē pirmo vietu ieguva Agris Lelis, otro - Didzis Turauskis, bet trešo - Pauls Alviķis.

Basketbola metienos pirmo vietu sieviešu konkurencē izcīnīja Ance Zariņa, otro vietu ieguva Inese Levanoviča un trešajā vietā ierindojās Anna Turauska, savukārt vīriešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Sandis Zusāns, otro - Juris Bagrovs un trešo - Ēriks Bērziņš.

Futbola sitienos sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Inese Mežaka, otro - Kristīne Levanoviča un trešo - Linda Lepiksone, savukārt vīriešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Oskars Mazalo, otro - Juris Bagrovs, bet trešo - Jānis Mežaks

Šautriņu mešanā pirmo vietu sieviešu konkurencē ieguva Linda Lepiksone, otro izcīnīja Inese Mežaka, trešo - Signe Turauska, bet vīriešu konkurencē šautriņu mešanas disciplīnā pirmo vietu ieguva Oskars Mazalo, otro - Agris Lelis, bet trešo vietu izcīnīja Jānis Mežaks.

Apsveicam šī gada uzvarētājus un aicinām nākamgad nākt un piedalīties visus siguldiešus un viņu draugus!!!

Informāciju sagatavoja:
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Rita
- 2011-04-07 21:55

Cerēsim, ka nākamgad ieliksiet informāciju vismaz mājas lapā!

Pasākumi