×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-05-05
Siguldas basketbolistiem augsts sasniegums

No 29.aprīļa līdz 1.maijam Liepājas Olimpiskajā centrā notika Swedbank LJBL finālturnīri vairākās vecuma grupās, tajā skaitā zēnu U-12 grupā, kurā, aizvadot veiksmīgu regulāro sezonu, spēlēja arī Siguldas Sporta skolas komanda, kuru trenē Ēvalds Tukišs. Finālā siguldieši izcīnīja 4.vietu.

Liepājā finālā spēlēja astoņas Latvijas spēcīgākās U-12 vecuma grupas komandas – BS Rīga 1, BS Rīga/Rīdzene, BS Rīga/Pārdaugava, Valmiera, BS Ogre, Jelgava, Ventspils 1, Siguldas Sporta skola.

Starts finālā izdevās ļoti veiksmīgs, pirmajās trijās spēlēs izcīnot divas uzvaras, siguldieši iekļuva labāko četriniekā, kas turpināja cīņu par čempionāta medaļām. Siguldieši finālturnīra pirmajā posmā uzvarēja Jelgavas komandu ar rezultātu 49:43 un Ventspils 1 komandu ar rezultātu 43:32. Zaudējums BS Rīga 1 komandai ar rezultātu 35:60.

Pusfinālā ar rezultātu 41:55 gan nācās piekāpties nākamajiem valsts čempioniem BS Rīga/Rīdzene spēlētājiem, bet spēlē par bronzas medaļām spēcīgāki par mūsējiem atkal bija BS Rīga 1, kas uzvarēja ar 46:55. Siguldiešiem 4.vieta. Bet arī tas ir ļoti labs rezultāts, ņemot vērā, ka Siguldas Sporta skolas komanda kā līdzīgs ar līdzīgu spēja sacensties ar tādiem basketbola centriem kā Ventspils, Rīga, Jelgava, Ogre.

Siguldas Sporta skolas komandā spēlēja Maikls Māris Mitrevics, Arvis Jomerts, Māris Ramanis, Viesturs Veits, Pēteris Veckaktiņš, Dāvids Vīksne, Daniels Vīksne, Klāvs Inbergs, Andris Fridrihsons, Mārcis Tilners, Edgars Teteris, Deniss Boreckis.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi