×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-05-18
Siguldā notiks seminārs Latvijas sporta skolu direktoriem

20.maijā plkst. 11.00 Rīgas rajona slimnīcas konferenču zālē notiks seminārs Latvijas sporta skolu direktoriem, direktoru vietniekiem.

Seminārā Izglītības ministrijas (IZM) Sporta departamenta direktore Agra Brūne stāstīs par aktualitātēm sporta jomā. Par sporta skolu akreditāciju runās Izglītības kvalitātes valsts dienesta kvalitātes novērtēšanas departamenta direktore Kristīne Strūberga. Par to, kā izmantot sportu veselības un fiziskās attīstības veicināšanai pašvaldībās, stāstīs Latvijas Peldēšanas federācijas viceprezidents Jānis Dzenis. Aktuālos jautājumus Latvijas Jaunatnes olimpiādes rīkošanā skaidros Olimpisko sacensību aģentūras valdes loceklis Juris Titovs.

Viens no svarīgākajiem semināra darba kārtības punktiem būs Ministru Kabineta noteikumu par pedagogu (sporta treneru)  darba samaksas kārtību no 2012.gada 1.janvāra projekta apspriešana. Par to referēs IZM Sporta departamenta Sporta iestāžu un organizāciju nodaļas vadītāja Anda Mičule.

Semināru organizē Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padome.


Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi