×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-05-25
Aicinām aktīvi atpūsties Siguldas Novada svētkos

Siguldas Novada svētku ietvaros, 28. un 29.maijā Siguldas novada iedzīvotāji un ciemiņi varēs piedalīties vai kļūt par skatītājiem vairākiem sportiskiem pasākumiem.

Sestdien, 28. maijā no plkst. 12.00 Svētku laukumā norisināsies Ģimeņu sporta svētki. Šie svētki tiek veidoti, lai rosinātu ģimenes pavadīt vairāk laika sportiskās aktivitātēs un veicinātu kopības sajūtu. Šogad gan lieli, gan mazi varēs doties atraktīvā un aktīvā ceļojumā pa pasaku zemi. „Ceļojumā” būs vairāki pieturas punkti, kuros būs jāveic sportiski uzdevumi, piemēram, jāķer bumbiņas, jāmet šautriņas, jābrauc ar gravitomobīļiem, jāveic stafete ar koka kājām, jādzied un jāizkļūst no labirinta. Katrs dalībnieks saņems garšīgu balvu par padarīto. Ģimeņu sporta dienu organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde, sadarbībā ar aģentūru „BaringtonsK”.

No plkst.12.00 Poruka ielā - laukumā pie gaisa trošu vagoniņa, norisināsies ielu basketbola turnīrs. Komandu reģistrācija notiek interneta vietnē www.ghettobasket.lv. Dalības maksa, reģistrējoties iepriekš, būs lats par spēlētāju, bet, ja komanda tiks pieteikta pirms sacensību sākuma, dalības maksa būs 1,5 lati par katru spēlētāju. „Ghetto Basket” turnīros būs trīs vecuma grupas: 1995. gadā dzimušie un vecāki vīrieši; 1996. – 1998. gadā dzimušie jaunieši; 1999. gadā dzimušie un jaunāki zēni. Plānota arī atsevišķa grupa sievietēm, taču tās izspēle atkarīga no komandu atsaucības.

Sestdien, plkst.13.00 Līgatnes novada ,,Ratniekos” norisināsies „Siguldas kauss 2011” orientēšanās sportā. Orientēšanās sacensībās piedalīties var ikviens, kas vēlas pārbaudīt savus spēkus. Pieteikšanās notiek līdz 23. maijam interneta vietnē www.ba2.lv. Sacensību dienā dalībnieki varēs pieteikties Open 1 un Open 2 grupās. „Siguldas kauss 2011” ir iekļauts arī Latvijas kausa orientēšanās sacensību plānā.

Svētdien, 29. maijā plkst. 13.00 Turaidas tornī notiks aizraujošais skrējiens ,,Ātrākais ziņnesis”. Skrējienu 38 metrus augstajā Turaidas tornī jau sesto gadu organizē sporta biedrība „A2”, sadarbībā ar Turaidas muzejrezervātu un Siguldas novada Domi, lai atgādinātu seno stāstu par ziņnešiem, kas viduslaikos steigušies pie bīskapa Turaidā vēstīt par svarīgākajiem notikumiem Rīgā un Vāczemē. Ikviens, kuram sirdī valda sacensību azarts, tiek aicināts pārspēt trases rekordu – 31 sekundi, kuru uzstādījis Ainārs Rukkalns no Raganas.

Šogad īpašas aktivitātes norisināsies arī Depo sporta laukumā, kurā Siguldas Novada svētkos norisināsies Latvijas Beisbola čempionāts un futbola sacensības. 28. maijā plkst. 15.00 notiks beisbola spēle starp Siguldas Beisbola klubu un Valmieras Patronas komandu. Savukārt 29. maijā plkst. 18.00 būs futbola sacensības - Latvijas čempionāta 2.līgas spēle starp FK „Sigulda” un FK „Priekuļi”.

Siguldas novada Dome aicina jūs svētku laikā aktīvi atpūsties un atbalstīt sportistus!


Informāciju sagatavoja:
Tince Breikša


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi