×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-05-27
Ģimeņu sporta dienas ietvaros aicina piedalīties ceļojumā pa pasaku zemi

Sestdien, 28.maijā Siguldas Svētku laukumā notiks Ģimeņu sporta diena, kuras ietvaros, Siguldas parkā notiks jauna komandas spēle visai ģimenei „Ceļojums pa latviešu pasaku zemi”.

Knuts Skujenieks savulaik teicis: „Kas ir tie saldie meli, kas mūždien vilina cilvēkus? Mēs, protams, zinām, ka pasaulē nav nekādu sumpurņu, deviņgalvainu pūķu, nav ne zelta ābolu, ne dimanta piļu. Bet ja nu tomēr? ... Un tad pats lielākais skeptiķis ar sirdi un dvēseli ir pasakā iekšā.”

Ceļojumā pa latviešu pasaku zemi dalībnieki izmantos arī pavisam neparastus pārvietošanās līdzekļus: koka kājas, slēpes, skrituļslidas un citus. Maršruts vedīs cauri visam parkam un spēles dalībniekus gaida tikšanās ar slavenākajiem visdažādāko latviešu tautas pasaku varoņiem. Tikšanās ar viņiem nemaz nav vienkārša – katrs no viņiem savā veidā pārbaudīs ceļotājus un piešķirs punktus. Līdz ar to ikvienai ģimenei būs iespēja atpūsties pozitīvā, sportiskā un latviski pasakaini radošā atmosfērā bezmaksas.

Dalībai vajadzīga ģimene - vismaz trīs ģimenes locekļi, no kuriem vismaz viens ir vecāks par 18 gadiem. Reģistrācija no plkst. 11.00 līdz 12.00. Vēlāk neviena ģimene netiks reģistrēta.

Labākie rezultātu uzrādītāji disciplīnās un kopvērtējumā saņems balvas no pasākuma atbalstītājiem! Spēli organizē SIA „Aģentūra Baringtons K” ar Siguldas novada pašvaldības finansiālu atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Ktristīna Lieģeniece
SIA „Aģenūra Baringtons K”
Tālr.:29284507


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi