×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-06-16
Siguldietes izcīna 3.vietu Latvijas Jaunatnes čempionāta posmā pludmales volejbolā

Latvijas Jaunatnes čempionāta pludmales volejbolā pirmais posms notika Rīgā 3.jūnijā. Visās vecuma grupās kopā sacensībās startēja 60 komandas. Sacensībās piedalījās arī komandas no Siguldas.

Vecākajā grupā meitenēm no Siguldas startēja trīs pāri. Ilze Šulte un Sigita Burve izcīnīja 3.vietu. Spēlējot par 3.-4. vietu viņas ar rezultātu 22:20 uzvarēja citu Siguldas pāri Sabīni Bičkovu un Simonu Ozoliņu. Pusfinālā Sigita ar Simonu nespēja uzvarēt komandu no Rīgas zaudējot 22:24, kaut gan rezultāts bija 20:15 siguldiešu labā. Trešais pāris no Siguldas Ance Liniņa un Līva Mača ieguva 7.vietu.

Vidējā grupā zēniem no Siguldas piedalījās Gvido Gailītis un Kristaps Kaža. Viņi ieguva 6.vietu.

Vidējā grupā meitenēm no Siguldas startēja divi pāri. Inga Mauriņa un Aiva Romanvska, izcīnot 4.vietu. Madara Lielpētere un Signe Stepanova ieguva 5.vietu. Šajā vecuma grupā kopumā piedalījās deviņas komandas.

Nedēļu iepriekš Siguldas pludmalē notika sezonas atklāšanas sacensības. Bez siguldiešiem sacensībās piedalījās arī komandas no Ropažiem. „A” grupā jauniešiem (1992. gadā dzimuši un jaunāki) 1.vietā – Dāvis Rocēns ar Arti Ilgavizi, kuri ļoti saspringtā spēlē ar rezultātu 2:1 uzvarēja Jāni Butevicu un Valdi Ozolu. Meitenēm 1.vietu izcīnīja Inga Mauriņa un Aiva Romanovska. B grupā zēniem (1995. gadā dzimuši un jaunāki) 1.vietu izcīnīja Gvido Gailītis un Kristaps Kaža. Pavisam kopā sacensības piedalījās 17 komandas.

Depo laukumā 8. jūnijā notika Siguldas novada atlases sacensības pludmales volejbolā Latvijas Jaunatnes olimpiādei, kura notiks no 1.-3. jūlijam Jūrmalā. Siguldas novadu Jaunatnes olimpiādē pārstāvēs viens zēnu un viens meiteņu pāris. Zēniem 1.vietā - Ģirts Zīle un Kaspars Breģis, 2.vietā - Kristaps Tilla un Kārlis Jansons, 3.vietā – Aigars Jonass un Mārcis Ilgavizis. Meitenēm 1.vietā - Inga Mauriņa un Aiva Romanvska, 2.vietā – Sabīne Bičkova un Simona Ozoliņa, 3.vietā - Ilze Šulte un Sigita Burve.

Nākamās sacensības pludmales volejbolā jauniešiem notiks 16.jūnijā Cēsīs - Latvijas Jaunatnes čempionāta kārtējais posms un 18.-19. jūnijā Võru (Igaunijā), kur notiks 1.posms Igaunijas Jaunatnes čempionātam.

Latvijas Jaunatnes čempionāts pludmales volejbolā šogad notiek Gulbenē, Cēsīs, Kuldīgā, Liepājā, Rīgā un Siguldā ar 16 posmiem. Siguldā notiks trīs posmi - 26.jūnijā, 14.jūlijā un 3.augustā. Finālsacensības 14.-16. augustā Jūrmalā un Kuldīgā.

Informācija par Latvijas Jaunatnes čempionātu pludmales volejbolā pieejama: http://www.beachvolley.lv/?inc=12&menu=46.


Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte



© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi