×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-06-20
Siguldas mazie futbolisti Liepājā izcīna otro vietu

Sestdien, 18.jūnijā Liepājas stadionā „Olimpija” notika „Dobrecova Kauss 2011” U-7 vecuma grupā, kuru organizē SK „Liepājas metalurgs” treneris Ingus Lukovičs. Sacensībās piedalījās 10 komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās. Spēles ilgums 1x18 minūtes, sacensības norisināsies pēc apļa sistēmas (6x6)- 5 spēlētāji un viens vārtsargs.

Apakšgrupas spēlēs siguldieši izcīnīja trīs uzvaras ar Liepājas Metalurgu 2005, Metta Mārupe, Metta 2004. Piekāpāmies Liepājas Metalurgam 2004. Pusfinālā uzvarējām Metta Rīga ar rezultātu 1:0 . Finālā vēlreiz tikāmies ar Liepājas Metalurgu 2004. Nācās atzīt liepājnieku meistarību un piekāpāmies ar rezultātu 0:3
Vietas:
1.      vieta Liepājas Metalurgs 2004
2.      vieta „Super Nova”
3.      vieta „Metta/Rīga”.

Tika sadalīti arī turnīra labāko tituli. Super Nova spēlētājs Bruno Melnis ar deviņiem gūtiem vārtiem ieguva turnīra rezultatīvākā spēlētāja titulu.

Balvas tika visiem un gandarīts par aizvadīto turnīru arī pats vārda turētājs Viktors Dobrecovs: „Man prieks, ka puikām patīk futbols un ka izdodas tas, ko viņi dara. Galvenais, lai tie, kuri paliek turnīra tabulas apakšā, to nepārdzīvo, un paldies Ingum Lukovičam, jo ir patīkami piedalīties savā vārdā nosauktajā turnīrā un pasniegt kausu uzvarētājiem!”

Komandas sastāvs: Leonards Žabins, Regnārs Rotkājis, Artūrs Šēls, Martins Konošonoks, Bruno Melnis, Sintija Konošonoka, Toms Rožkalns, Miks Tomass Hižņikovs, Edvards Neimanis, Aksels Nora, Gustavs Beitiņš, Ādams Janišs. Komandas labākais spēlētājs- Leonards Žabins.

    

© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi