×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-07-13
Pludmales volejbola aktivitātes jūlijā

14.jūlijā Siguldas pludmalē notiks Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola Siguldas reģionālā čempionāta 2.posms. Sacensības notiks trīs vecuma grupās zēniem un meitenēm. Pieteikšanās sacensību dienā līdz plkst.9.30.

Pasaules skolu čempionātā pludmales volejbolā Anasco (Puertoriko), kas notika no 29.jūnija – 6.jūlijam, Siguldas VĢ zēnu komanda Gvido Gailītis un Kristaps Kaža ieguva 6.vietu.

Latvijas Jaunatnes olimpiādē Jūrmalā, kura norisinājās no 1.-3.jūlijam, meiteņu komanda Inga Mauriņa un Aiva Romanovska izcīnīja 3.vietu, bet zēnu komanda Ģirts Zīle un Kaspars Breģis ieguva 9.vietu.

Reģionālajā čempionāta 2.posmā Cēsīs 5.jūlijā B grupā zēniem Aigars Jonass un Edgars Strads izcīnija 4.vietu, A grupā meitenēm Līva Mača un Kristīne Lemberga ieguva 9.vietu, C grupā zēniem Jēkabs Porietis spēlējot kopā ar Gundaru Tomašu no Vecpiebalgas izcīnīja 5. vietu (šajā grupā zēniem piedalījās 21 komanda).

Reģionālā čempionāta 2.posmā Gulbenē 12.jūlijā no Siguldas piedalījās trīs komandas. B grupā zēniem Aigars Jonass un Edgars Strads izcīnīja 3.vietu, Gvido Gailītis un Kristaps Kaža palika 4.vietā, B grupā meitenēm Madara Lielpētere un Signe Stepanova ieguva 7.vietu.

Latvijas Jaunatnes čempionāta reitings uz 30.jūniju pēc reģionālo čempionātu pirmajiem posmiem Rīgā, Cēsīs, Gulbenē, Siguldā, Liepājā un Kuldīgā. A grupā meitenēm Sabīne Bičkova un Simona Ozoliņa ar 118 punktiem atrodas 2.vietā. A grupā zēniem Ģirts Zīle un Kaspars Breģis ar 92 punktiem - 3.vietā. B grupā meitenēm Madara Lielpētere un Signe Stepanova ar 108 punktiem - 1.vietā, Inga Mauriņa un Aiva Romanovska ar 102 punktiem - 2.vietā. B grupā zēniem Gvido Gailītis un Kristaps Kaža ar 120 punktiem – 1.vietā. C grupā zēniem Jēkabs Porietis ar 39 punktiem starp 100 dalībniekiem atrodas 11.vietā.

Informācija par Latvijas Jaunatnes čempionātu pludmales volejbolā: http://www.beachvolley.lv/?inc=12&menu=46.


Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi