×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-07-25
Dambretisti gatavojas 2011.gada Eiropas jauniešu čempionātam

Augusta pirmajā nedēļā Tallinā notiks Eiropas jauniešu čempionāts 100 lauciņu dambretē. Tajā Latvijas izlases sastāvā startēs arī četri Siguldas Sporta skolas Dambretes nodaļas trenera Edgara Ratnieka audzēkņi: Edgars Straumanis (U-13 grupā), Tomass Maļinovskis (U-10), Elizabete Stankeviča (U-10, Samanta Kreice (U-10).

Jau kopš jūlija vidus dambretisti, Latvijas izlases dalībnieki, pēc īsām vasaras brīvdienām atsākuši nodarbības, nopietni gatavojoties Eiropas čempionātam. Treniņi notiek Skolas ielā 3, kur līdzās Siguldas Jaunrades centram un bērnu bibliotēkai nodarbību telpa ierādīta arī Sporta skolas dambretistiem.

Trīs jaunākajiem spēlētājiem tās būs pirmās Eiropas ranga sacensības, toties Edgars Straumanis jau iekrājis labu pieredzi, jo piedalījies četros čempionātos. Līdz šim labākais viņa sasniegums Eiropas čempionātā ir izcīnītā 5.vieta U-10 grupā.

Dambretistu treniņos piedalās arī siguldietis Ojārs Upens, kurš gatavojas startam Eiropas veterānu čempionātā 100 lauciņu dambretē, kas šogad notiks Rīgā.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi