×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-08-15
Futbola turnīrs bērniem „Sport2000 Sigulda cup”

Augustā un septembrī dažādās vecuma grupās (2004.gadā dzimušiem 20. – 21. augustā, 2005.g.dz. 27. – 28.augustā, 2003.g.dz. 10. – 11.septembrī) Siguldā norisināsies vērienīgs starptautisks bērnu futbola turnīrs „Sport2000 Sigulda Cup”, ko organizē sporta klubs „Super Nova” sadarbībā ar „Baltijas bērnu futbola līgu” („Baltic Children football league” (BCLF)).

Baltijas Bērnu futbola līga ir dibināta 2009.gadā un savu darbību uzsāka 2009.gada 1.novembrī. Tā apvieno bērnu futbola klubus un komandas no dažādām Eiropas un pasaules valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Dānijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Itālijas, Spānijas, Ungārijas, Spānijas, Bulgārijas, Maķedonijas, Austrālijas, Libānas, Slovākijas, Brazīlijas u.c. Kopā BCFL apvieno 2854 komandas no 1175 klubiem 58 dažādās pasaules valstīs.

2010.gada 31.oktobrī noslēdzās pirmā Baltijas Bērnu futbola līgas sezona, par kuras uzvarētājiem ar 935 punktiem 1175 komandu konkurencē ir kļuvis sporta klubs “Super Nova”. Tuvākajiem sekotājiem JK Tammeka no Igaunijas ir vien 683 izcīnīti punkti, bet trešajā vietā ierindojas CIA no Spānijas ar 545 punktiem. Līdz ar to sporta klubam “Super Nova” tiek piešķirtas tiesības organizēt BCFL čempionātu šajā sezonā.

Turnīrā piedalīsies komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, kā arī no Krievijas vecuma grupā no 6 – 9 gadiem, kopumā 36 komandas. Tik vērienīgs bērnu futbola turnīrs Siguldā norisināsies pirmo reizi un tā norise tiks atspoguļota laikrakstos, televīzijā un interneta vietnēs.

SK „Super Nova” meklē organizatoriskus un finansiālus atbalstītājus, lai mēs visi kopā šo dienu padarītu par neaizmirstamu Siguldas novada futbola vēsturē.

Sīkāka informācija: www.supernova.lv; www.bcfl.eu.
 





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi