×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-08-23
Siguldā notiek starptautisks bērnu futbola turnīrs

20. un 21. augustā Siguldā norisinājās vērienīgs starptautisks bērnu futbola turnīrs „Sport2000 Sigulda Cup”, ko organizēja sporta klubs Super Nova sadarbībā ar Baltijas bērnu futbola līgu un Siguldas novada pašvaldību.

Baltijas Bērnu futbola līga ir dibināta 2009. gadā un savu darbību uzsāka 2009. gada 1. novembrī. Tā apvieno bērnu futbola klubus un komandas no dažādām Eiropas un pasaules valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Dānijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Itālijas, Spānijas, Ungārijas, Spānijas, Bulgārijas, Maķedonijas, Austrālijas, Libānas, Slovākijas, Brazīlijas u.c. Kopā BCFL apvieno 2854 komandas no 1175 klubiem 58 dažādās pasaules valstīs.

2010. gada 31. oktobrī noslēdzās pirmā Baltijas Bērnu futbola līgas sezona par kuras uzvarētājiem ar 935 punktiem 1175 komandu konkurencē kļuva sporta klubs “Super Nova”. Tuvākajiem sekotājiem JK Tammeka no Igaunijas vien 683 izcīnīti punkti, bet trešajā vietā ierindojas CIA no Spānijas ar 545 punktiem. Līdz ar to sporta klubam “Super Nova” ir piešķirtas tiesības organizēt BCFL čempionātu.

Čempionāts norisinās trijās vecuma grupās: 20.-21. augustā 2004. gadā dzimušiem, 27.-28. augustā 2005.g.dz., 10.-11. septembrī 2003.g.dz.

U-7 vecuma grupā savā starpā sacentās 12 komandas no Latvijas un Lietuvas, kuras tika sadalītas trijās apakšgrupās

 
A grupa
B grupa

C grupa

JFC Skonto

SK Super Nova (Rīga)

Mazeikai-1 (Lietuva)

ŠFS

BJSS Daugava-zils

FK Ventspils

Rēzekne

Mazeikai-2 (Lietuva)

BJSS Daugava-balts

SK Super Nova (Sigulda)

FK Dinamo

JDFS Alberts

 

Spēles laiks 2x12 minūtes.

Katras grupas 1.vieta un visu grupu labākā otrā vieta turpināja cīņu par kausu un medaļām: no A grupas - JFC Skonto, B grupas - SK Super Nova (Rīga), C grupas - FK Ventspils. Labākā otrā vieta - JDFS Alberts.

SK Super Nova Sigulda apakšgrupā ierindojās 2.vietā un turpināja cīņu par 5.-8.vietu, kur apspēlēja Šitika futbola skolu ar rezultātu 2:0, piekāpās BJSS Daugava - 1ar rezultātu 0:1 un FK Dinamo ar rezultātu 0:4.

Par „Sport2000 Sigulda Cup” čempioniem kļuva SK Super Nova (Rīga), jo finālspēlē pret JFC Skonto uzvarēja ar rezultātu 2:0

 
Vietas:
  1. vieta SK Super Nova (Rīga)
  2. vieta JFC Skonto
  3. vieta FK Ventspils
  4. vieta JDFS Alberts
  5. vieta FK Dinamo
  6. vieta BJSS Daugavpils- 1
  7. vieta SK Super Nova (Sigulda)
  8. vieta ŠFS
  9. vieta Mažeikai -1 (Lietuva)
  10. vieta BJSS Daugava -2
  11. vieta Rēzekne
  12. vieta Mažeikai- 2 (Lietuva)

Turnīra labākais spēlētājs ar 17 vārtiem - Bruno Melnis (SK Super Nova Rīga). Turnīra labākais vārtsargs Ņikita Parfjonovs (JFC Skonto). Turnīra rezultatīvākais spēlētājs (vārti + piespēles) Dans Patriks Dukurs (SK Super Nova Rīga). 

SK Super Nova Sigulda spēlētāju sastāvs: Gustavs Beitiņš, Edvards Neimanis, Ādams Janišs, Aksels Nora, Edgars Zoltners, Ernests Ādamsons, Oskars Naglis, Aleksandrs Turanovs, Arturs Jegurs.

Katras komandas labākajam spēlētājam piemiņas kauss, bet pirmo četru komandu labākajiem spēlētājiem dāvanas no sporta veikala Sport2000. Labākais spēlētājs SK Super Nova Sigulda: Gustavs Beitiņš.

Šajā turnīrā mazajiem futbolistiem bija iespēja ne tikai parādīt sevi laukumā, bet tika piedāvātas arī izklaides iespējas no turnīra organizatoriem un sponsoriem: brauciens pa trosi Tarzāna parkā, Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases apskate, brauciens gaisa trošu vagoniņā pār Gauju, boulinga spēle Elvi boulinga centrā. Kafejnīca „Ņamma” un picērija „La pizza veloce” bija parūpējušies, lai futbolisti nebūtu izsalkuši.

Organizatori pateicas saviem sponsoriem un atbalstītājiem, jo bez viņiem šis turnīrs nebūtu iespējams.

SK Super Nova Sigulda trenera komentārs: „Salīdzinot ar citām komandām, siguldieši ir vismazāk trenējušies- vienu gadu. Septītā vieta ir ļoti labs sasniegums, taču, lai rezultāti būtu vēl labāki ir cītīgi jātrenējas un jāklausa treneri. Siguldiešiem tiek dotas visas iespējas labam treniņa procesam. Liels paldies vecākiem par atsaucību un izturību.”

© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi