×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-09-02
Siguldas novada skolu spēles 2011

Pašā mācību gada sākumā Siguldas novada skolēni tiksies sportiskā pasākumā. 8., 9.septembrī notiks tradicionālās Siguldas novada skolu spēles, kurās piedalīsies visu Siguldas novada skolu 5.-12.klašu skolēni. 8.septembrī sacentīsies 5.-8.klašu skolēni, 9.septembrī uz startu izies 9.-12.klašu komandas.

Sacensības notiks piecās disciplīnās - pilsētas stadionā klašu komandas astoņu cilvēku sastāvā sacentīsies kombinētajā stafetē, tad Svētku laukumā notiks stafešu skrējiens. Pieci katras klases skolēni veidos komandu, kas sacentīsies Rodeļu trasē - uzdevums, lai komandas dalībnieku nobraucienu laiku summa būtu pēc iespējas mazāka. Slēpošanas trases pakājē klašu komandas piecu cilvēku sastāvā dosies orientēšanās trasē, bet kapteiņi izies šķēršļu trasi.

Klašu rezultāti tiks vērtēti četrās vecuma grupās - 5.-6., 7.-8., 9.-10., 11.-12.klašu grupā. Par iegūto vietu atsevišķā sacensību disciplīnā klasei tiks piešķirti punkti - par 1.vietu - 1 punkts, par 2.vietu - 3, par 3.vietu - 4 punkti utt.  Uzvarēs tā klase, kurai būs mazāks iegūto punktu skaits. Uzvarētājus kopvērtējumā katrā klašu grupā apbalvos ar diplomiem un piemiņas balvām, otro un trešo vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem. Atraktīvāko klasi apbalvos ar atzinības rakstu.

Siguldas novada skolu spēles 2011 organizē Siguldas Sporta skola sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Siguldas novada izglītības iestādēm.

Ar sacensību nolikumu un noteikumiem var iepazīties www.siguldassportaskola.lv. Informācija pa tālr. 22022898.


Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi