×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-10-14
Siguldas novadam 1. vieta kopvērtējumā Pierīgas skolu krosa sacensībās

27.septembrī Babītes novadā notika Pierīgas novadu 2011./2012.m.g. skolēnu sporta spēles rudens krosā. Sacensībās startēja 2002. – 1992.g.dz. zēni un meitenes, veicot dažāda garuma distances. No Siguldas novada uz krosa sacensībām devās Siguldas Valsts ģimnāzijas (SVĢ), Siguldas pilsētas vidusskolas (SPV) un Allažu pamatskolas skolēni.

Rezultātu vērtēšana notika gan individuālajā, gan skolu komandu ieskaitē. Pirmo vietu savā vecuma grupā izcīnīja šādi skolēni: Estere Vīksne (SPV), Daniels Strods (SPV), Luīze Gulbe (SPV), Dāvids Vīksne (SPV), Adrija Pelēce (SVĢ), Toms Ķēdis (SVĢ), Emīls Šteins (SPV), Kristīne Vārna (SVĢ), Kārlis Zuters (SVĢ).

Skolu komandu kopvērtējumā pamatskolu grupā starp 10 skolu komandām augsto 2.vietu izcīnīja Allažu pamatskola. No šīs skolas labākos rezultātus parādīja Armands Kļaviņš, Elīza Ilze Malceniece, Kristaps Ingus Sarančuks, Rūdolfs Voldemārs Malcenieks.

Vidusskolu grupā starp 13 skolu komandām pārliecinošu pirmo vietu izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzija, iegūstot 126 punktus, 2.vietā Mārupes vidusskola ar 116 punktiem, 3.vietā Baldones vidusskola ar 114 punktiem, bet 4.vietā Siguldas pilsētas vidusskolas 1.komanda ar 113 punktiem. Siguldas pilsētas vidusskolas 2.komanda kopvērtējumā ierindojās 11.vietā. Jāatgādina, ka Siguldas pilsētas vidusskolas komandas šogad tika veidota no bijušajiem Siguldas 3.pamatskolas un Siguldas 2.vidusskolas skolēniem. Ja jaunākajās vecuma grupās tika uzrādīti ļoti labi rezultāti, tad vecākajās bija salīdzinoši maz dalībnieku, tāpēc arī kopvērtējumā pilsētas vidusskolai augstāk par 4.vietu pakāpties neizdevās. Bet paredzams, ka turpmākajos gados, kad pilsētas vidusskola pārņems 3.pamatskolas sportošanas tradīcijas, šī skola varēs sastādīt nopietnu konkurenci SVĢ komandai.

Godalgoto trijniekā savās vecuma grupās vēl iekļuva SVĢ skolēni Kārlis Švalbe, Simona Ozoliņa, Aigars Jonass, Lauris Murāns, Zane Ķēde, Amanda Stukāne.

Informāciju sagatavoja
Ilze Ratniece

© www.sigulda.lv







KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi