×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-12-06
Atbalsti autosportu un palīdzi Jūdažu komandai “Folkreisa Fabrika” tikt uz starta

Folkreisa komanda “Folkreisa Fabrika” no Jūdaziem vēlas startēt “LAF Folkreisa Ziemas Kauss 2012” sacensībās par galveno mērķi izvirzot uzvaru komandu ieskaitē un maksimali augstus rezultātus individuālajā vērtējumā, kā arī junioru ieskaitē. Diemžēl, šajos sarežģītajos laikos, potenciālo atbalstītāju interese par autosportu ir samazinājusies un tādēļ “Folkreisa Fabrika” piedalās LabieDarbi.lv publisko projektu konkursā. LabieDarbi.lv mērķis ir atbalstīt un veicināt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas.

Komanda „Folkreisa Fabrika” folkreisa vidē ir atpazīstama kā azartisku sportistu un tehnikas gatavotāju kolektīvs. Komandu pārstāv: Juris Sirko – spilgta personība folkreisa un autosporta sabiedrībā, jo allaž uztverts kā viens no šī sporta veida aizsācējiem Latvijā. Viņš pirmais uzbūvēja folkreisa automašīnas, viņš ir tas, kuram prasa padomu nākamo mašīnu būvētāji. Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass – 2010. un 2011.gada populārākais un profesionālākais dīdžejs Latvijā, kā arī viens no pedējo gadu atpazīstamākajiem Latvijas dīdžejiem un producentiem pasaulē. “Illegal DJ Team Riga” līderis, radio šova “Party Service” veidotājs un vadītājs “European Hit Radio” viļņos, daudzu lielisku elektroniskās deju mūzikas pasākumu organizators. Rihards Dainis – 2011.gada vasaras sezonas Junioru kausa ieguvējs, braucējs, kurš allaž ir favorītu vidū un ir pamanāms sava atraktīvā braukšanas stila un cīņasspara dēļ.

Palīdzēt komandai “Folkreisa Fabrika” tikt uz starta gaidāmajā 2012.gada ziemas sezonā var balsojot izmantojot savu Draugiem.lv profilu un mājas lapā LabieDarbi.lv sūtot bezmaksas SMS! Saites uz projektu: http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=327 un http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/komandas-folkreisa-fabrika-daliba-laf-folkreisa-ziemas-kauss-2012-sacensibas.html

Izdari labu darbu! Atbalsti autosportu un palīdzi komandai “Folkreisa Fabrika” tikt uz starta!

Informāciju sagatavoja:
Mareks Dainis



© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi