×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-01-16
Izveidota jauna Siguldas novada sporta dzīves mājaslapa www.siguldassports.lv

Lai sporta pasākumu dalībniekus, skatītājus nodrošinātu ar pilnīgu, viegli pieejamu informāciju, Sporta pārvalde izveidojusi jaunu interneta vietni www.siguldassports.lv. Tajā sadarbībā ar sporta organizācijām tiek ievietota informācija par pasākumu norises laiku un vietu, var iepazīties ar sacensību nolikumiem un rezultātiem, sporta organizācijām novadā, sporta bāzēm, to noslogojumu. Ir atsevišķa sadaļa, kurā ievietoti saistoši dokumenti, piemēram, par sporta nozares līdzekļu sadali Siguldas novada pašvaldībā, par sporta zāļu izmantošanas kārtību u.c. Atsevišķas sadaļas veltītas skolu sportam, intervijām ar novada sportistiem, video no dažādām sacensībām, ir pieejama fotogalerija.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāja Zanda Abzalone informē, ka šobrīd Siguldas novadā darbojas 29 sporta klubi, biedrības, vairāk nekā 200 audzēkņi trenējas Siguldas Sporta skolas piecu sporta veidu nodaļās, arī skolā ir dažādi sporta pulciņi. Apkopojot sporta organizāciju un iestāžu iesniegtos datus 2011.gada nogalē, Siguldas novadā dažādās bērnu un jauniešu treniņgrupās kopā ir iesaistījies 951 audzēknis. Iespēja nodarboties ar sportu papildus mācību procesam Siguldas novadā ir 27 vietās, 14 sporta veidos, kā arī vispārējās fiziskās sagatavotības un sporta spēļu nodarbībās.

2011.gadā Siguldas novadā ir notikuši ap 200 sporta pasākumi, no kuriem 15 Siguldas novadā ir notikuši pirmo reizi, tādā veidā paplašinot Siguldas novada sporta aktivitāšu piedāvājumu, kas jau tā nav mazs. „Arī 2012.gads solās būt sporta notikumiem bagāts – notiks pasaules kausa posmu sacensības gan kamaniņu sportā, gan skrituļslalomā, tradicionālie Latvijas mēroga sporta pasākumi - Vienības velobrauciens, Siguldas pusmaratons, daudzas novada tautas sporta, skolu sporta sacensības u.c.,” atzīmē Zanda Abzalone.

Aicinām visus interesentus apmeklēt jauno interneta vietni, kā arī sporta organizācijas, sporta pasākumu organizatorus, sportistus sūtīt informāciju par sacensībām ievietošanai www.siguldassports.lv.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece



© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi