×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-01-30
Aizvadītas pirmās Vilciņa kausa sacensības

Ar saules mirdzumu acīs un gandarījumu sirdī ir noslēgušās „Vilciņa kausa” 1.kārtas sacensības „No rotaļām līdz medaļām”. Sacensībās piedalījās 62 mazie kalnu slēpotāji vecumā līdz 8 gadiem ieskaitot. Pats jaunākais dalībnieks bija 2008.gadā dzimušais Nils Neo Trapāns, kurš apņēmības pilns startēja un varonīgi veica visus vārtus visa lielā kalna garumā, un beigās kāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Mazāko meiteņu grupā abas dalībnieces visiem spēkiem un no sirds cīnījās ar trasi, mēģinot izbraukt „nepaklausīgos” vārtus. Taču, kaut arī cieta neveiksmes, mēs pievērām acis un meitenes tika pie medaļām – pirmajā vietā Bērziņa Marta (SK „Pantera”) un otrajā vietā Rebeka Buldere (SK „Reflex”).

Attiecīgi D2 meiteņu grupā 16 dalībnieču konkurencē 1.vietu izcīnīja Bleidele Elza (SK „Ziemeļpols”). Šajā pašā vecuma grupā puišiem, kā vējš nesās starp ziliem un sarkaniem karodziņiem un 14 dalībnieku konkurencē uz augstākā pakāpiena kāpa Rūdolfs Beķeris (SK „Ziemeļpols”).

Savukārt sacensību vecākajā grupā (2003. – 2004.) pirmā brauciena līdere Paula Lucāne (SK „Reflex”) otrajā braucienā piedzīvoja kritienu, līdz ar to atļaujot kopvērtējuma 1.vietā ierindoties Helēnai Ērenpreisai (SK „Pantera”). Šīs pašas vecuma grupas puišu konkurencē ātrākais bija Kristofers Gulbis (SK „Snowfeel”).

Visi dalībnieki balvās saņēma čipsus un dzērienus no mūsu atbalstītājiem „Coca-cola” un „Ādažu čipsi”, kā arī sporta kluba īpaši sagatavoto praktisko ciklu slēpju sagatavošanai un, protams, diplomu. Visas pirmās vietas papildus saņēma speciālbalvu no veikalu tīkla „Burusports” – dāvanu karti 10 latu vērtībā.

Liels prieks par visiem mazajiem sportistiem, kas, neskatoties uz to, ka ziema tik tikko ir sākusies, bija gatavi stāties uz starta un pieteikt sevi šīs sezonas pirmajās nopietnajās sacensībās.

Sacensības „No rotaļām līdz medaļām” notiek jau piecus gadus. Tagad, uz kādu brīdi mēs iepauzēsim, lai pēc laika atgrieztos, iespējams, ar jaunu entuziasmu, jaunā izskatā.

Paldies sponsoriem, biedrībai A2 un, protams, SK „Reflex” audzēkņiem Dāvim, Ralfam un Naurim, Džūlijas, Gustava un Sintijas mammām, Elīzai, papagailei Aigai un medaļu meistaram Artūram. Paldies arī klubu treneriem par atbalstu.

Uz tikšanos nākamajās „Vilciņa kausa” sacensībās „Fischer kauss” 12.februārī.

Informāciju sagatavoja:
SK „Reflex” trenere
Solvita Dreimane


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi