×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-02-06
Artūrs Cukunde izcīna 8. vietu FIS Eiropas kausā Austrijā

Latvijas snovborda izlases pārstāvis, snovbordists, siguldietis Artūrs Cukunde (FIS) Eiropas Kausa posmā sloupstaila disciplīnā izcīnījis 8. vietu 56 dalībnieku konkurencē.

Latvijas snovborda izlase startēja šīs sezonas pirmajos trīs FIS Eiropas kausa posmos Sloupstaila disciplīnā. Pirmais no EK posmiem norisinājās Francijā Les 2 Alpes kūrortā, bet nākamie divi posmi norisinājās Austrijas kūrortā Brand.

Pirmais EK posms Francijā bija pirmās sacensības mūsu vadošajiem snovborda izlases dalībniekiem Artūram Cukundem un Tomam Petrušēvicam, kuri attiecīgi ierindojās 18. un 19. vietā 79 dalībnieku konkurencē. Sacensībās piedalījās arī jaunie Latvijas sportisti – Jakovs Prokofjevs un Markus Brieze, kuri izcīnīja dalīto 64.vietu, Artūrs Vasarājs – 50.vietu.

Nākošajā posmā Austrijā vislabāk veicās Artūram Cukundem, kurš izcīnīja 8.vietu 56 dalībnieku konkurencē. Artūrs fināliem kvalificējās kā labākais savā grupā un kā otrais no visiem dalībniekiem, taču finālos neizdevās atkārtot  kvalifikācijā parādīto sniegumu. Toms Petrušēvics izcīnīja 27.vietu, savukārt Jakovs Prokofjevs ierindojās 48.vietā, Markus Brieze – 49.vietā un Artūrs Vasarājs 50.vietā. Trešajā EK posmā mūsējiem vairs tik labi neveicās, Artūrs Cukunde palika 18.vietā, Toms Petrušēvics – 27.vietā, Artūrs Vasarājs – 49, Jakovs Prokofjevs – 50, Markus Brieze – 59.

Eiropas Kausu kopvērtējumā pēc pirmajiem trim posmiem Artūrs Cukunde ieņem augsto 13.vietu, Toms Petrušēvics – 31.vietu. Vēl šoziem norisināsies četri posmi, no kuriem vēl divos startēs arī vadošie Latvijas frīstailisti.

Sloupstails ir frīstaila disciplīna, kur nobrauciens veidots no dažādiem elementiem – tramplīniem (kikeriem) un slaidiem. Elementu skaits nobraucienā ir no 3 līdz 6. Kvalifikācija noris, dalībniekus sadalot divās grupās. Katrs dalībnieks veic divus nobraucienus un nobrauciena laikā uz katra no elementiem ir jāizpilda triks, ko vērtē tiesneši. Fināliem kvalificējas seši katras grupas lielāko atzīmju uzrādītāji. Finālos katram dalībniekam ir divi nobraucieni un vērtēšana ir no jauna (kvalifikācijas rezultāti vairs netiek ņemti vērā).
 
Informāciju sagatavoja:
Inārs Bīrmanis



© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi