×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-02-22
Sporta kluba A2 komandas SIGULDA AIZRAUJ dalībnieks Jānis Paipals izcīna čempiona titulu distanču slēpošanā

19.februārī Priekuļu slēpošanas un biatlona kompleksā FIS sacensībās distanču slēpošanā, kas vienlaikus bija arī Latvijas čempionāta posms, sievietēm 5km slidsolī ar intervāla startu pārliecinošu uzvaru svinēja Inga Dauškāne, bet vīriem divas reizes garākā distancē ļoti aizraujošā cīņā distances pēdējos metros pirmo vietu nodrošināja Sporta kluba A2 komandas SIGULDA AIZRAUJ dalībnieks Jānis Paipals.

Līdz šim Latvijai labākais sasniegums FIS sacensībās distanču slēpošanā bija otrā vieta, bet uzvarēt vēl nebija izdevies, taču šodien tas beidzot notika, turklāt uzreiz gan dāmu, gan vīru konkurencē.

Vīriešiem 10km distancē šoreiz startēja latvieši, lietuvieši un brazīlis.  Jau pēc pirmā apļa sākās ļoti sīva cīņa par uzvaru četru sportistu starpā, kuru vidū bija Jānis Paipals, Pāvels Ribakovs, Roberts Slotiņš un Arvis Liepiņš, kuru starpā līdz pat distances vidum bija tikai trīs sekundes. Pirmo distances pusi ātrāk sāka Paipals un Ribakovs, bet distances otrās daļas sākumā līderpozīcijās izvirzījās Slotiņš, kurš, dodoties pēdējā aplī (2,5km) Paipalam un Ribakovam bija priekšā septiņas, bet Liepiņam – astoņas sekundes. Pēdējā aplī visvairāk spēka bija palicis pagājušā gada labākajam latvietim slidsolī FIS sacensībās Priekuļos – Jānim Paipalam, kurš beigās „izrāva” uzvaru, par 3,9 sekundēm apsteidzot Slotiņu, bet par 10,5 sekundēm pārspējot trešās vietas ieguvēju Arvi Liepiņu. Pāvelam Ribakovam nācās samierināties ar ceturto vietu (+17,9 sekundes).

Paipalam tas bija 25. Latvijas čempiona tituls, bet tikai pirmais šogad. „Vakar klasikā distances vidusdaļā kāpumos sāka „sist atpakaļ” slēpes, tāpēc beigās paliku tikai piektais, kas, protams, nebija labs rezultāts. Šodien ar uzvaru atguvu pārliecību pār saviem spēkiem. Zināju, ka vairāki ejam ļoti līdzīgi, tāpēc pēdējā aplī atdevu visus pēdējos spēkus. Pēdējā aplī palīdzēja Juris Ģērmanis, kas ar savu azartisko atbalstu burtiski „uzdzina” mani pēdējā kāpumā,” ar savām pārdomām sacensību laikā dalījās Paipals, kurš piebilda, ka ļoti patikusi sacensību atmosfēra un sīvā spēkošanās, jo tas ir stimuls pašam progresēt.


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi