×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-02-24
Mini slaloma sacensībās „Mazais Reinis 2012” otrajā posmā cer pulcēt vairāk nekā 70 dalībniekus

Sestdien, 25.februārī plkst.12.00 Reiņa trasē, „AXA bērnu slēpošanas skoliņā” notiks mini slaloma sacensību „Mazais Reinis 2011” 2.posms, kurā organizatori cer pulcēt vairāk nekā 70 mazo slēpot gribētāju vecumā no diviem līdz septiņiem gadiem.
Visvairāk pieteikumi sacensību otrajam posmam saņemti no Siguldas, Ogres, Rīgas un Rīgas apkārtnes iedzīvotājiem, kā arī no Cēsīm un Valmieras.
Tāpat organizatori norāda, ka sacensībām piesakoties iepriekš, dalība maksa ir zemāka, nekā sacensību dienā.

Līva Legzdiņa, „AXA bērnu slēpošanas skoliņas” vadītāja: „Sacensības, kā ierasts norisināsies AXA Bērnu parkā, kur katram dalībniekam jāveic viens nobrauciens pa jautro slaloma trasi ar laika kontroli. Sacensību dalībnieki tiek aicināti ierasties uz sacensībām laicīgi, jo pirms starta būs iespēja gan izslēpoties AXA Bērnu parkā, gan arī jautras mūzikas pavadībā iet rotaļās un piedalīties dažādās atrakcijās kopā ar Vinniju Pūku un Tīģerīti, kuri būs ieradušies ciemos no Pasaku nama. Turklāt pie balvām no mūsu atbalstītājiem AXA, Rīgas Piena kombināts, Anvol, Egmont Latvija, Sportland, Flora, Flora Maiznīca un Dienas deva tiks ikviens sacensību dalībnieks!”

Reiņa trasē ziemīgu laiku prognozē vismaz līdz marta vidum
Lai gan patlaban laika apstākļi ir mainīgi un nereti pūš stiprs vējš, nedēļas nogalē laiks stabilizēsies un būs piemērots ziemas prieku baudīšanai. Jāmin, ka nepieciešamībās gadījuma Reiņa trasē sniega krājumus papildinās pieci jaudīgi sniega pūtēji, lai ziemas priekus varētu baudīt vismaz līdz marta otrajai dekādei.

Dažādi ziemas sporta veidi – katru nedēļas nogali
Lai vēl labāk sagatavotos sacensībām un apgūtu vairāk prasmju kalnu slēpošanā vai snovbordā, ikviens aicināts apmeklēt „AXA Bērnu slēpošanas skoliņu”. Apmācības pieredzējušu instruktoru vadībā notiek katru sestdienu un svētdienu, atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām tīrs līmeņu grupās. Atkarībā no pieprasījuma, „AXA bērnu slēpošanas skoliņa” var tik organizēta arī darba dienās. Parks ir paredzēts bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam. Parkā ierīkota speciāla norobežota nogāze ar SunKid lentes pacēlāju un speciālām spēļu figūrām, apbraucamiem šķēršļiem, kā arī bērniem paredzēta kameršļūkšanas trase.

Vairāk informācijas par „AXA slēpošanas skoliņu” un sacensībām www.reinatrase.lv.
Iepriekš piesakoties sacensībām pa tālruni +371 26106405, vai sūtot pieteikumu ar dalībnieka vārdu, uzvārdu un dzimšanas datumu, dalības maksa sacensībās ir tikai 4 lati.

Plašākai informācijai:
T. 22016161; 67350501


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi