×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-03-13
Zināmi kopvērtējuma uzvarētāji loku šaušanas sacensībās "Siguldas spieķis"

11.martā Siguldas sporta skolas zālē notika seriāla „Siguldas spieķis” pēdējais posms. Sacensībās piedalījās 46 dalībnieki, kas bija lielākais dalībnieku skaits posmā. Tika sasniegts arī lielākais AMLB (garais loks vīri) konkurencē šaujošo skaits – 24.

Sacensībās mājiniekus pārstāvēja Jānis Bērziņš, Ineta Bērziņa, Normunds Feldbergs un Jānis Vilšķērsts. Uz Siguldu bija ieradušies arī šāvēji no Rīgas, Alūksnes, Jaunpils, Gulbenes, Ogres un pat Pērnavas.

Kā jau ierasts sacensības sastāvēja no kvalifikācijas (60 šāvieni) un turnīra (10 šāvieni – kārtā).

Pusdienu pārtraukuma laikā interesentiem bija iespējams pašiem izmēģināt sporta veidu, ko arī izmantoja ieradušies skatītāji.

Pēc apbalvošana par posmā uzrādītajiem rezultātiem tika apbalvoti arī kopvērtējuma spēcīgākie. AFLB (garais loks sievietes) konkurencē laurus plūca Ineta Bērziņa, kurai uzvaru nodrošināt atļāva 3.posmā gūtā uzvara.

Liels paldies par atbalstu šim seriālam izsakām Siguldas novada pašvaldībai, Siguldas 1.pamatskolai un Siguldas Sporta skolai.

Gan posmu, gan kopvērtējuma rezultātus iespējams aplūkot www.siguldassports.lv

Nākamās sacensības no „Stiegras” solās būt jau aprīlī. Tās būs pirmās šajā gadā, kuras rīkos ārpus telpām.

 
© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi