×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-03-26
„Lielā Balva 2012” aizvadīta

23.martā Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta zālē notika Siguldas novada atklātās skolu sacensības „Lielā Balva 2012”. Kopā sacensībās piedalījās 69 Siguldas novada skolu un Līgatnes, Garkalnes vidusskolu 4.-12. klašu komandas, katra sešu cilvēku sastāvā (trīs zēni un trīs meitenes).

Sacensību dalībniekiem bija uzdevums pēc iespējas ātrāk pārvarēt piepūšamo atrakciju "Zelta Zivtiņa", kā arī, pārbaudot spēju strādāt komandā, veikt distanci ar trijbiksi. Grūtākais uzdevums izrādījās komandas dalībnieku maiņa trijbiksī, kad operatīvi trijiem vajadzēja izkāpt, bet nākamajiem trijiem iekāpt tērpā un sastiprināt sprādzes. Komandu rezultāti tika vērtēti četrās klašu grupās, katrā pirmo trīs vietu ieguvēji saņēma kausu un saldu balvu, bet diplomus saņēma visas dalībkomandas.

4.-5.klašu grupā uzvarēja Siguldas 1.pamatskolas 4.a klase, 6.-7. klašu grupā - Līgatnes vidusskolas 6./7.klašu  komanda, 8.-9.klašu grupā - Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.m klase, 10.-12.klašu grupā - Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.d klase.

Papildus sacensībām veselības profilakses aktivitātes skolēniem un skolotājiem piedāvāja SIA "Malus". Paldies šai firmai par atsaucību!

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece



© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi