×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-03-27
Siguldietēm otrā un trešā vieta 100 lauciņu dambretē

24.martā Siguldā risinājās Latvijas jauniešu čempionāta 100 lauciņu dambretē finālsacensības U-10 vecuma grupā. Starp 10 finālistiem zēnu un meiteņu konkurencē startēja arī deviņi Edgara Ratnieka trenētie Siguldas Sporta skolas audzēkņi: Elizabete Stankeviča, Līva Oliņa, Kristaps Liepa, Felikss Liepa, Renards Helfrehts, Daniels Strods, Nils Ciglis, Artūrs Jegurs un Toms Pacēvičs. Vēl finālā spēlēja dambretisti no Rīgas, Liepupes, Maltas, Tīnūžiem, Līvāniem un Valmieras.

Jaunie dambretisti vispirms sacentās turnīrā ar 15 minūšu apdomas laiku uz partiju (klasika), bet pēc tam sekoja turnīrs ātrspēlē – ar 5 minūšu apdomas laiku vienai partijai. Latvijas čempiona tituli tika izcīnīti gan vienā, gan otrā turnīrā, abos tika izcīnītas arī ceļazīmes uz Eiropas jauniešu čempionātu, kas notiks augusta sākumā Dņeprodzeržinskā.

Labāko trijniekā ielauzties izdevās divām siguldietēm – Elizabete Stankeviča izcīnīja 3.vietu klasikā, bet Līvai Oliņai labi veicās ātrspēlē, kurā viņa izcīnīja sudraba medaļu. Abas meitenes izcīnīja tiesības spēlēt Eiropas čempionātā. Siguldas puiši šoreiz palika bez godalgotajām vietām. Vistuvāk labāko trijniekam tika Kristaps Liepa, bet tomēr nācās samierināties ar 4.vietu ātrspēlē (7.vieta klasikā). Piektais ātrspēlē Renards Helfrehts (6.vieta klasikā), sestais – Daniels Strods (5.vieta klasikā), septītais – Nils Ciglis (9.vieta klasikā).

Informāciju sagatavoja
Ilze Ratniece
 
© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi