×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-03-30
Noslēdzies Enduro sprinta I posms

24.martā Silciemā norisinājās I posms "Enduro Sprints" sacensībās, kuru norisi ar savu klātbūtni pagodināja 55 dalībnieki, kas šim agrajam pavasara laikam ir samērā daudz.

Lai arī kā pasākuma vadītāja Inese un mazie līdzjutēji mēģināja kopā pasaukt saulīti un jauku laiku, tas mūs nelutināja un 20 minūtes pēc pirmā starta sāka līņāt. Taču tas itin nemaz netraucēja sportistiem doties trasē, kura vietām gan bija vēl nedaudz sasalusi, un rādīt ko katrs māk pašā sezonas sākumā.

Bija gan iestigšana ātrumposma smiltīs, gan palīdzēšana citiem sportistiem mežā, gan pavisam netīšām lielās degsmes iespaidā izbraukšana no trases. Tā teikt, sacensības norisinājās patiesi draudzīgā noskaņojumā, jo satikušies šeit bija domubiedru pulks.

E klasē norisinājās interesanta cīņa starp jauno talantīgo Enduro braucēju Edgaru Siliņi un krosa braucēju, kas pirmo reizi startēja Enduro tipa sacensībās, Uģi Klimsonu. E.Siliņš tomēr piekāpās U.Klimsonam. Trešo vietu ieņēma Jānis Vinters, mūsu dziedošais dakārists, kurš šoreiz piekāpās jaunībai.


E klase: 

  1. Uģis Klimsons
  2. Edgars Siliņš
  3. Jānis Vinters

Einārs Vinters Senioru klasē ieņēma 1.vietu. Ivaram Miķelsonam tikai nedaudz pietrūka, lai kļūtu par 3.vietas ieguvēju, bet tā kā Jurijs Žižkuns bija labāks pēdējā testa braucienā, tad uz goda pjedestāla kāpa viņš.

SENIORU klase:

  1. Einārs Vinters
  2. Ivars Telle
  3. Jurijs Žižkuns

Savukārt Enduro klasē pirmo vietu ieguva Artūrs Robežnieks ar savu pieredzi pārspējot daudzkārtējo Igaunijas Enduro čempionu Tonu Kallast.

ENDURO

  1. Artūrs Robežnieks
  2. Tonu Kallast (EST)
  3. Raitis Evarsons

Pagājušajā sezonā Mārtiņš Vinters ieguva pirmo vietu C klasē, taču šogad jau cīnījās ar diviem pieredzējušiem sportistiem un iegūt otro vietu.

HOBIJU klase

  1. Rūdolfs Pumpurs
  2. Mārtiņš Vinters
  3. Ģirts Dubavs

Lai arī Mareks Ķikurs savu spēkratu ieguva dienu pirms sacensībām, tas neliedza izcīnīt 3.vietu C klasē.

C klase

  1. Jānis Rudzroga
  2. Zigmārs Strautmanis
  3. Mareks Ķikurs

Jauniešu klasē pieteikušie bija vien divi dalībnieki, taču godam izturēja līdz beigām un sadalīja savā starpā pirmo un otro vietu:

  1. Nils Turauskis
  2. Ralfs Priede
Kvadru klasē Artūrs Vēvers pierādīja, ka pirmā vieta ir viņa.
 
KVADRI
  1. Artūrs Vēvers
  2. Ralfs Kaliksons
  3. Edgars Liepiņš

Nepavisam neveicās mūs brāļiem igauņiem, jo gan Toivo Nikopensius, gan Ego Ypraus pievīla tehnika jau pašā pirmajā aplī. Ceram, ka tas nekādi neiespaidos vēlmi šogad piedalīties vēl trijos Enduro Sprints posmos.

Organizatori saka sirsnīgu paldies visiem dalībniekiem, kuri spītējot "nelaikam" atbrauca un piedalījās. Kā arī liels paldies mūs jaukajiem sponsoriem SIA „Wurth” „Straupes piensaimnieks”, SIA „Puķu Elvis”, A/s „Cēsu Alus”, naktsklubs „FlyZone”, SIA „VIA mežs", SIA "DT Mobile", „Spēka Pasaule”, „T-Bode”, SIA „Uldis Leilands”, Ogres TV, SIA „Cramo”, , KB Foto, Elvi par atbalstu pasākumā.


Uz tikšanos nākamajā pasākumā 25.augustā Vecumniekos!


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi