×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-04-24
Latvijas Apvienotās badmintona līgas kopvērtējumā labākie siguldieši

Ar piekto, pēdējo, posmu Inčukalna sporta kompleksā finišējusi 2011./12.g.sezonas Latvijas Apvienotās Badmintona Līga.

Par kopvērtējuma uzvarētājiem visās septiņās grupās kļuva siguldieši, gan amatieriem, gan, tā dēvētajiem, profesionāļiem. Elites grupā vīriešiem uzvarēja– Arturs Akmens, A grupā Rihards Sorokins (pirmo un vienīgo reizi LABL sezonā zaudēja pēdējā posmā izšķirošajā spēlē par 1.vietu savam kluba biedram Kristapam Kalniņam), B grupā Nils Turauskis un dubultspēlē Arturs Akmens ar Gunti Lavrinoviču, bet dāmām A grupā uzvarēja Jekaterina Romanova, B grupā Līva Pūka, bet dubultspēlēs Jekaterina Romanova kopā ar Ievu Eglīti.

Aizvadīta jau trešā Latvijas Apvienotās Badmintona Līgas sezona. Kopš pērnās sezonas ir pamainījušās vairākas lietas. Ja pirmajās divās sezonās bija tikai četras dalībnieku grupas (A un B grupa gan vīriešiem, gan sievietēm ), tad tagad tās jau ir septiņas (klāt nākušas ELITES grupa vīriešiem un dubultspēles vīriešiem un sievietēm). Līgas pamatuzdevums un mērķis ir nodrošināt iespēju spēlēt badmintonu tieši amatieriem, bet ar šo sezonu iespēja spēlēt ELITES grupā vīriešiem ir arī profesionāļiem, kā arī dubultspēlēs vīriešiem un sievietēm.

Kopvērtējumā bija iespēja nopelnīt naudu– pie tās tika sezonas trīs labākie spēlētāji savās grupās. Tādā veidā LABL saviem padotajiem sarūpēja Ls 1130! Visās vienspēļu kategorijās uzvarētāji saņēma 90 latus, 2.vietu ieguvēji 40 latus un 3.vietu ieguvēji 20 latus, bet dubultspēlēs pāri naudas balvu dalīja uz pusēm – 90 lati par 1.vietu, 60 lati par 2.vietu un 40 lati par 3.vietu. Par šīm summām spēlētāji varēs iegādāties sev nepieciešamo sporta inventāru pie viena no galvenajiem LABL sponsoriem SIA Sets.

Līdz ar grupu paplašināšanu palielinājies arī dalībnieku kopskaits. Sezonā vienspēlēs vismaz vienu reizi spēlēja 197 spēlētāji, bet dubultspēlēs 84. Sezonas sākumā dalībnieki bija daudz aktīvāki, ko nevarētu teikt par noslēgumu. Tā kā viens no LABL kūrētājiem ir Siguldas BK vadītājs Ainārs Gureckis, tad saprotams, ka lielais vairums dalībnieku ir no Siguldas.

Bez kopvērtējuma kausiem un naudas balvām, katra posma labākie spēlētāji varēja tikt pie oriģināliem kausiem un diplomiem, bet spēlētāji, kuri piedalījās visos piecos posmos, kā arī 5.posma laureāti tika pie atlaižu kartēm 100 latu vērtībā braucienam uz Horvātiju, Melnkalni vai Itāliju no ceļojumu aģentūras Travel RSP.

LABL vadība pateicas visiem, kuri piedalījās sacensībās. Liels paldies Siguldas un Inčukalna novadu pašvaldībām, sponsoriem un atbalstītājiem par palīdzību sacensību sarīkošanā.

Sacensību rezultātu tabulas un foto var atrast Siguldas BK interneta mājas lapā www.sigbadminton.lv

Informāciju sagatavoja:
Ainārs Gureckis




© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi