×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-05-02
Siguldas futbola klubam pirmā uzvara LFF Vidzemes zonas 2. līgas čempionātā

Šīs sezonas pirmo spēli SK SUPER NOVA SIGULDA aizvadīja izbraukumā Ķekavā pret FK AVANTIS. Komanda šo pirmo oficiālo spēli gaidīja jau ilgāku laiku, jo bija aizvadīti treniņi un pārbaudes spēles un dalībnieki gribēja pierādīt sevi. Salīdzinot ar pagājušo sezonu, komandas sastāvs ir mainījies apmēram par 40 procentiem. Komandas spēlētāju vidējais vecums  ir 22 gadi.

Lai arī pirmos vārtus asā pretuzbrukumā guva FK Avantis, spēles 1. puslaika sākumā bumbu kontrolēja  SK SUPER NOVA Sigulda. Pēc ielaistajiem vārtiem komanda vēl vairāk atdzīvojās un izveidoja pāris bīstamus momentus, bet pietrūka noslēguma, kā arī teicami darbojās pretinieku vārtsargs. Pirmā puslaika beigu daļā traumā guva mūsu komandas vārtsargs Raivis Mežals un bija nepieciešama neparedzēta vārtsargu maiņa- vārtos stājās Jānis Osis. Pirmā puslaika pēdējā minūtē  ar individuālo meistarību izcēlās pagājušas sezonas Vidzemes zonas 2. līgas čempionāta labākais uzbrucējs Aleksandrs Škoļņikovs izlīdzinot rezultātu 1:1.

Spēles otrais puslaiks sākās ar nevajadzīgiem asumiem  abu komandu izpildījumā pie kā veiksmīgāk pielāgojās mūsu puiši un ar vairākām spēlētāju maiņām. Rezultātā mūsu puiši pārņēma iniciatīvu, kas vainagojās ar vēl diviem gūtiem vārtiem. Vārtus guva Deniss Lukonens un Aleksandrs Škoļņikovs, kuram spēles beigās nedaudz pietrūka, lai gūtu komandai ceturtos vārtus un savus spēles trešos vārtus.

SK Super Nova Sigulda trenera Artūra Eižvērtiņa komentārs: „Lai arī spēle bija līdzīga,  pirmā spēle vienmēr ir psiholoģiski grūtākā. Pateicoties spēlētāju maiņām, kas pastiprināja spēli guvām spēles izšķirošo lūzumu. Malači komanda, ka neapjuka pēc ielaistiem vārtiem. Ja trenēsimies un spēlēsim no sirds un ar visu atdevi, varam šajā sezonā sasniegt augstāku rezultātu kā iepriekšējā sezonā. Apsveicu ar uzvaru!”

FK AVANTIS trenera Andreja Jegorova komentārs: „Apsveicu Siguldas futbola komandu ar pirmo uzvaru šajā čempionātā. Jāatzīst, ka mūsu komanda saspēles ziņā izskatījās nepārliecinoši. Tādēļ Siguldas uzvara šoreiz ir likumsakarīga. Kaut arī abi uzvaras vārti gūti ar zināmu veiksmes piedevu. Un, protams, vēlams vairāk pievērst savu uzmanību un prasmes uz pašu futbolu, nevis emocionālām sarunām ar tiesnesi. Ar to izceļas abas komandas. Sigulda emocionāli vairāk vēlējās uzvarēt- lūk arī trīs punkti.  Mūsu spēle izskatījās kā kārtējā ierindas spēle. Apsveicu ar uzvaru, bet ļoti ceru, ka vienīgo pret mūsu komandu šajā sezonā.”

Sezona siguldiešiem sākusies ar uzvaru un spēlētāji cer uz veiksmīgu tās turpinājumu jau 13.maijā spēlē Daugavas stadionā pret FK ALBERTS.

© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi