×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-05-03
Notiks Nordea Rīgas maratona pavasara skrējiens Siguldā

Sestdien, 5.maijā Siguldā viesosies Nordea Rīgas maratons, kur plkst. 11:30 notiks pavasara skrējiens ar startu pilsētas stadionā. Pavasara skrējienu organizē Siguldas pilsētas dome sadarbībā ar Nordea Rīgas maratona organizatoriem. Aicināts piedalīties ikviens Siguldas iedzīvotājs un pilsētas viesis – neatkarīgi no vecuma, fiziskās sagatavotības un iepriekšējās skriešanas pieredzes.

Dalība 5.maija pasākumā ir bez maksas un reģistrēšanās pasākumam sāksies no 10:30 - tur pat norises vietā Siguldas pilsētas stadionā. Aicinām uz treniņu ierasties ikvienu Siguldas iedzīvotāju un jo īpaši jau reģistrētos Nordea Rīgas maratona dalībniekus! Pasākuma laikā dalībniekiem tiks piedāvātas dažāda garuma apļu trases pilsētas teritorijā, ļaujot ikvienam izvēlēties un kombinēt saviem spēkiem un treniņa plāniem atbilstošu skrējiena garumu. Visi dalībnieki aicināti ierasties sporta apavos un skriešanai piemērotos tērpos.

Treniņu sportisko daļu, iesildīšanos pirms un pēc skrējieniem, kā arī profesionālos padomus nodrošinās sporta ārsti un treneri no "Sporta Laboratorijas". Pēc pasākuma visi skriet gribētāji uz vietas par samazinātu dalības maksu varēs piereģistrēties 20.maija Nordea Rīgas maratonam.

Siguldas novada pašvaldība vienmēr bijusi aktīva Nordea Rīgas maratona atbalstītāja, jo Siguldā pavasara iesildīšanās treniņš notiks jau trešo reizi. Par Siguldiešu sportisko aktivitāti liecina arī interese par skriešanas pasākumiem, jo treniņi katru gadu pulcē vairākus simtus skriet gribētāju.

 

© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi