×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-07-16
Noskaidroti Baltijas piedzīvojumu sacensību čempioni

7.jūlijā, Siguldā, Triatel xRace piedzīvojumu sacensību ietvaros norisinājās Baltijas piedzīvojumu sacensību čempionāts, kurā par čempiona titulu cīnījās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Visas trīs godalgotās vietas izcīnījušas komandas no Latvijas. Par Baltijas čempioniem kļuva komanda ISOSTAR, otrās vietas ieguvēji ir EBIKE un trijnieku noslēdza komanda „escape/farming”.

Šī gada vasaras karstākajā dienā, kad brīžiem atzīme uz termometra bija virs +30, viesmīlīgajā Siguldā, kura valdzina ne tikai vietējus un ārzemju tūristus, bet arī ar piedzīvojuma garu alkstošus sportistus, notika trešais Triatel xRace sacensības posms. Sacensību ietvaros tika noskaidroti arī Baltijas piedzīvojumu sacensību čempioni. Sīva cīņa starp līderiem norisinājās līdz pēdējām sekundēm. Lielu prieku un lepnumu sagādāja fakts, ka uz visām trim pjedestāla vietām kāpa Latvijas komandas: pirmā vieta – ISOSTAR (Raimonds Lapiņš, Salvis Daģis un Toms Veits), otrā – EBIKE (Andris Ansabergs, Kristaps Jaunzems un Romāns Evarts) un trešā – „escape/farming” (Māris Bērziņš, Māris Stucis, Armands Broks). Minētās komandas kļuva arī par posma uzvarētājām Sporta klasē. Stiprākie starp uzņēmumiem garajā distancē bija ISOSTAR, EBIKE un A/S A.C.B. komandas. Tik pat liela spriedze valdīja arī tautas klasē, kur pirmās vietas ieguvēji JVA komanda, tikai par vienu minūti apsteidz 2.vietas ieguvējus – komandu Katapulta. Trešās vietas ieguvēji bija SPORTLAND – BOTTECCHIA. Savukārt starp uzņēmumiem īsajā distancē parādījušies jaunie līderi. Tā zelta medaļas ieguvēji šajā posma bija SPORTLAND – BOTTECCHIA, sudraba – DDB hot, bronza – Statoil Fortis.

„Lai arī Siguldas reljefs sportiskām aktivitātēm ir fiziski prasīgs, tomēr šajā posmā liela nozīme bija arī atjautībai: papildu iztērētas minūtes uz prāta uzdevumiem, paglāba dalībniekus no lieku kilometru veikšanas. Distance bija dinamiska un dažāda: laivu posms pa Jūdažu ezeru,kūdras torņu celšanu Jūdažu purvā, orientēšanās pa pilsētu pēc spoguļkartes, iemīļotie virvju uzdevumi, kur liela nozīmē bija komandas darbam, alfabēta velo leģendas pa mežu takām un ātri pārbraucieni līdz pat 40km/h no Siguldas kalniem. Bet galvenais pārsteigums dalībniekus gaidīja finišā, kad visai komandai pēc skrējiena kalnā Svētku laukumā bija jāuzkāpj triju metru augstajā tornī, lai atzīmētos finiša kontrolpunktā. Pateicamies Siguldas novada pašvaldība, kas mūs atbalstīja sacensību organizēšanā,” stāsta xRace organizators J.Vanags.

Triatel xRace šosezon vēl norisināsies divās Latvijas pilsētās: 18.augustā Rīgā (“Rīgas svētki” ietvaros) un 22.septembrī Līgatnē, kur būs sacensību noslēgums, kopvērtējums un apbalvošana. Šo sacensību pamatā ir orientēšanās, braukšana ar velosipēdu, airēšana, stratēģiskā plānošana, kā arī citi aizraujoši prāta un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. Distancē ir jāapmeklē apmēram 50 kontrolpunkti un atkarībā no izvēlētās distances trasē pavadītais laiks ir no 1,5 līdz astoņām stundām.

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi