×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-08-15
TREK MTB maratons sestdien noslēdz sezonu ar pilnīgi jaunu trasi Siguldā

Latvijas tehniskākais kalnu riteņbraukšanas sacensību seriāls TREK MTB Maratons sesto posmu un līdz ar to – Maratona sacensību sezonu noslēgs 18.augustā ar pilnīgi jaunu trasi Siguldā un saviesīgo noslēguma pasākumu un kopvērtējuma līderu apbalvošanu atpūtas centrā „Latroze”, Siguldā.

Ir pienācis TREK MTB Maratona sestais – pēdējais posms, kas norisināsies jau šo sestdien, 18.augustā Siguldā ar startu Serpentīna ceļa pakājē. Lai sacensību dalībniekiem sagādātu piedzīvojumiem bagātas sacensības, organizatori ciešā sadarbībā ar Gaujas Nacionālo parku ir sagatavojuši jaunu un nebijušu sacensību trasi, maksimāli izmantojot Siguldas reljefu un ainaviski skaistākās vietas.

Katram dalībniekam būs iespēja izvēlēties veicamo distanci, atbilstoši savām fiziskajām un tehniskajām spējām, izvēloties startu:
•    TREK MTB Maratonā (54 km)
•    Latvijas Valsts Meži MTB Pusmaratonā (32 km)
•    Zaļā Josta bērnu sacensībās (200 līdz 1000 m).

TREK MTB Maratona distances braucējiem būs jāveic 54 km un kopējā augstumu starpība būs vairāk kā 1000 vertikāli kāpuma metri, kas Latvijas sacensībām tik īsā distancē ir daudz, savukārt Latvijas Valsts mežu pusmaratona distances braucējiem būs jāveic 32 km. Maratona sportistiem Krimuldas serpentīns būs jāpievar trīs reizes, bet pusmaratona – divas, tomēr visinteresantākais kāpums būs gar bobsleja trasi, kur MTB braucēji sacensībās brauks pirmo reizi un Maratona distancē tiks noteikts Sport2000 Kalnu karalis. Tāpat piedzīvojumus sacensību dalībniekiem sola Lorupes grava un tās apkārtne, ieskaitot dzelzceļa šķērsošanu pa iebūvētu cauruli zem tā.

Pašlaik maratona kopvērtējuma līderis ir Raivis Zīmelis (TREK-Philips), kurš saglabā Abi2 dzeltenā līdera krekliņu un Lelde Ardava (Rietumu-Delfin), krietni apsteidzot tuvākos sekotājus. Tomēr cīņa par kopvērtējumu vēl nav beigusies daudzās vecumu grupās, jo pēdējā posma braucējiem būs 20 bonusa punkti pie rezultāta.

Sacensību organizatori īpašu pateicību vēlas veltīt Dabas aizsardzības pārvaldes darbiniekiem par pretimnākšanu izmantot teritoriju sacensībām, kā arī Dainim Dukuram par laipno atļauju izmantot bobsleja kalnu.

Atgādinām, ka bērniem dalība Zaļā Josta bērnu sacensībās (200 līdz 1000 m) ir bezmaksas, tāpat bez maksas bērniem būs iespējas izklaidēties 1188 piepūšamajās atrakcijās. 

Pēc katrām sacensībām ikviens dalībnieks un līdzjutējs varēs noskatīties TREK MTB Maratona sacensību apskatu LTV7 raidījumā Ātruma cilts un klausīties reportāžu Radio SWH ēterā.

TREK MTB maratoni tiek rīkoti jau piecus gadus un tie atšķiras no citiem maratoniem ar tehniskākām, pārdomātākām un interesantākām trasēm, kā arī ar sacensību īpašo atmosfēru – šī maratona dalībnieki jau ir kļuvuši par vienotu riteņbraucēju saimi un lielākā daļa dalībnieku brauc sacensību garāko distanci. Sacensību ģeogrāfijas ziņā tiks aptvertas Latvijas pilsētas, kuras citās sacensībās nav iekļauti - Ventspils, Smiltene, Ape, Talsi, Cēsis un Sigulda.

Pieteikšanās sacensībām un sīkāka informācija mājaslapā www.mtb-maratons.lv , kā arī TREK veikalā, Cēsu ielā 31, Rīgā. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi