×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-08-17
Siguldas kausā orientēšanās sportā triumfē siguldieši

11.augustā Krimuldas pagasta „ Liepenēs” notika Siguldas kausa izcīņa orientēšanās sportā, kas šogad pulcēja vairāk  nekā 100 dalībniekus, distanci līdz galam veica 87 sportisti.

Sacensības notika apvidū, kurā jau piecus gadus nebija  notikušas orientēšanās aktivitātes, Siguldas apkārtnes apvidus piesaista orientēšanās gardēžus un iesācējus ar neskarto dabu, kalnaino apvidu un neaizmirstamiem dabas skatiem Gaujas Senlejā, arī šogad sacensību organizatori bija sagatavojuši interesantas distances jebkura līmeņa orientieristiem un aktīvās atpūtas piekritējiem, dalībnieki sacentās deviņās meistarības un vecuma grupās.

Elites grupā šogad ātrākie bija siguldieši Andris Cāns un Kristīne Veita, kuriem palīdzēja „mājas sienas” vieglāk kā citiem tikt galā ar sarežģīto un kalnaino Gaujas senlejas apvidu.

Sacensības šogad atbalstīja- Siguldas novada pašvaldība, Everests un apdrošināšanas kompānija Baltikums. Visās grupās 1.-3.vietas ieguvēji tiek apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām.

Uz tikšanos Siguldas kausa sacensībās arī nākamajā 2013.gadā!!!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi