×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-09-05
Aicina pieteikt bērnus distanču slēpošanas nodarbībām

Biedrība “A2” uzņem bērnus un jauniešus distanču slēpošanas sekcijā. Nodarbības notiek divas reizes nedēļā, nodarbību vietas ir pilsētas stadions, Laurenču slēpošanas trase, Reiņa trase, sporta zāle.

Mmaksa par nodarbībām ir 12 lati mēnesī. Treneris: Raivis Zīmelis - Latvijas slēpošanas un biatlona izlases dalībnieks, Olimpisko spēļu dalībnieks. Inventāru iespēju robežās nodrošinās biedrība „A2”.

Pieteikumu sūtīt uz e-pastu: raivisz76@inbox.lv vai zvanīt pa tālruni 29129299. Visa informācija par distanču slēpošanu biedrības A2 mājas lapā www.ba2.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi