×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-09-20
Turpinās pieteikšanās Siguldas pusmaratonam

Siguldas Svētku laukumā 13.oktobrī jau otro gadu notiks Siguldas pusmaratons. No Reģistrēties sacensībām iespējams interneta vietnē www.siguldasmaratons.lv.

Līdzīgi kā 2011.gadā, notiks pusmaratons (21.097km), tautas skrējiens (5.27km) un bērnu skrējieni trīs vecuma grupās. Pēc dalībnieku aicinājuma kā jaunums šajā gadā tiks rīkota tautas skrējiena 10.54 km distance (skrienot divus 5.27km apļus), tādējādi piedāvājot iespēju skriet tiem, kam pusmaratons ir par daudz, bet 5.27 km par maz.

Piesakoties skrējienu disciplīnām, dalībniekiem jārēķinās ar dalības maksām:

Pusmaratons 21,097 km
Piesakoties iepriekš, līdz 12.septembrim, dalības maksa – 8 lati,
Piesakoties iepriekš, no 13.septembra līdz 4.oktobrim, dalības maksa – 10 lati,
Piesakoties iepriekš, no 5.oktobra līdz 11.oktobrim dalības maksa – 12 lati,
Piesakoties sacensību dienā uz vietas –15 lati.

NIKE tautas skrējiens 5,27 km un ¼ maratona skrējiens (10,55km)
Piesakoties iepriekš līdz 12.septembrim dalības maksa – 4 lati,
Piesakoties iepriekš no 13.septembra līdz 4.oktobrim dalības maksa – 5 lati,
Piesakoties iepriekš no 5.oktobra līdz 11.oktobrim dalības maksa - 6 lati,
Piesakoties sacensību dienā uz vietas – 8 lati.

Bērnu skrējiens
Bērnu skrējienā dalības maksa ir 1 lats līdz 11.oktobrim, pēc tam un, sacensību dienā 2 lati, dalībnieku limits 300, pēc limita sasniegšanas, reģistrācija tiek pārtraukta.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāju ID karti, Siguldas novada Tūrisma un informācijas centrā sacensībām var pieteikties ar 50 % atlaidi.

Skrējiena laikā dalībnieki tiks nodrošināti ar dzeramo ūdeni trasē, elektroniskās laika uzskaites čipu, dalības numuru un ēdināšanu. Tāpat rīkotāji rūpēsies par drošību trasē, labierīcībām, medicīnisko palīdzību, atbalstītāju veicināšanas balvām un dažādiem patīkamiem pārsteigumiem pasākuma norises dienā.
Siguldas pusmaratons notiks jau otro reizi. Pagājušajā gadā Siguldas Pusmaratonā piedalījās 1072 dalībnieku, no tiem pusmaratonā 460 skrējēji, tautas skrējienā 343 skrējēji, bērnu skrējienos piedalījās 203 jaunais censonis, bet nūjošanas disciplīnā 66 dalībnieki. Labāko rezultātu vīriešu konkurencē pusmaratonā sasniedza Jānis Višķeris no SK ”Metrons” (1:07:53), bet labākā starp sievietēm pusmaratonā bija lietuviete Gyte Norgiliene no Klaipēdas (1:19:08). Visiem dalībniekiem - gan pusmaratona, gan tautas skrējienā tika dāvinātas īpašas, tikai šim pasākumam gatavotas medaļas.

Siguldas pusmaratons ir sestais "Skrien Latvija" posms, kas norisināsies dažādās Latvijas pilsētās. Visu posmu pusmaratonu un tautas skrējienu (~5km) dalībnieku rezultāti tiek summēti un gada beigās notiks laureātu apbalvošana.

Pirmais "Skrien Latvija" posms notika Rīgā, Biķernieku trasē 29.prīlī, otrais posms - Ventspilī 16.jūnijā, trešais posms – Liepājā 15.jūlijā, ceturtais posms - Kuldīgā 4.augustā, piektais posms notiks Valmierā 16.septembrī un sestais posms - Siguldā 13.oktobrī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi