×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-10-22
Siguldas apkārtnē notiks enduro sprinta sacensības

27.oktobrī Silciema apkārtnē notiks enduro sprinta kausa izcīņas 5.posms. Pasākumu organizē LaMSF Enduro komisija, sporta klubs L.R.K. un Mazupnieki Offroad.

Pirmo reizi ar enduro sprintu sportisti un līdzjutēji iepazinās 24.martā, Silciema karjerā, kur paredzēts arī pēdējais, piektais posms, sacensību noslēgums.

„Ideja par šādām sacensībām radās diezgan spontāni. Kopā ar savu komandu izveidojām trasi, visu sagatavojām un gaidījām, kā būs un ko teiks dalībnieki. Liels bija gandarījums, kad braucēji atzina enduro sprintu par interesantu un labu veidu, kā patrenēties un pierādīt ne tikai citiem savas spējas, bet arī atklāt sev jaunas un pat nepamanītas prasmes”, tā Raivis Kurpnieks, L.R.K sporta kluba direktors, sacensību organizators.

Jaunizveidotās sacensības, enduro sprints, no klasiskā enduro atšķiras ar to, ka sacensības ilgst tikai vienu dienu, marķētā trasē, kurā netiek izmantoti koplietošanas ceļi. Viena apļa garums vidēji 30 km, dienā sportistiem jānobrauc 3-4 apļi. Katrā aplī divi ātrumposmi un divi laika kontroles punkti. Sacensībās var piedalīties ar krosa un CSDD nereģistrētiem motocikliem. Nav nepieciešama autovadītāja apliecība, bet sportistiem jābūt apdrošinātiem atbilstoši nacionālās federācijas nosacījumiem.

Īpaši ir padomāts par to, lai sacensību norises laikā līdzjutējus priecētu mūzika un pašiem sportistiem, pateicoties sadarbībai ar piesaistītajiem sponsoriem, būtu bagātīgas dāvanas.

„Trases sagatavošana ir laikietilpīgs un grūts darbs, taču tās pāris stundas, kamēr notiek sacensības, tas viss ir tā vērts. Tā ir tik laba sajūta, ka redzi sava darba rezultātu un tad vairs nav svarīgi, vai esi piekusis, izmircis, netīrs-tas ir adrenalīns, kad Tu stāvi trasē, vai palīdzi braucējam, ja kas atgadījies un Tev garām 5cm attālumā traucas motocikls-Tu vienkārši dzīvo tajā”, iespaidos dalās Gustavs Kundziņš, sacensību līdzveidotājs.

Pēdējais sacensību posms izšķirs visu un tiks noskaidrots LaMSF kausa ieguvējs enduro sprintā!

Sacensību organizatorus un sportistus atbalsta:  A/S "Latvijas valsts meži", SIA "VIAMEŽS", SIA "WURTH", SIA "Puķu Elvis", A/S "Cēsu alus", SIA "Cramo", PKS "Straupe", OgresTV, SIA Motorats, SIA "Uldis Leilands", JV Foto, SIA "Feliks M", motokursi.lv, Siguldas Boulings.
Papildu informācija un pieteikšanās- endurosports.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi