×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-10-29
Siguldas sporta kluba Panatta Fitness sportisti piedalās Latvijas kausa posmos

20.oktobrī Talsos notika sacensības svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma Latvijas kausa izcīņas 14.posms. Sacensībās piedalījās labākie sporta klubi no Latvijas.

Siguldas novada komanda šajās sacensībās ieņēma 6.vietu, jo vairāki sportisti pēc vasaras nav sasnieguši savus vislabākos rezultātus. Tomēr, jauniešu konkurencē svara kategorijā līdz 74 kg Latvijā, labākais sportists ir Dāvis Zavickis no Siguldas, ko viņš apliecināja arī šajās sacensībās. 2.vietā ierindojās - Emīls Ločmelis, kurš parasti ir viens no jaunākajiem dalībniekiem, bet jau tagad uzrāda atzīstamus rezultātus. Godalgotu vietu ieguva Guntis Zvejnieks senioru konkurencē.

Visaugstākais sasniegums šajā gadā Siguldas komandai ir 3.vieta Tukuma novada čempionātā 7.jūlijā. Šovasar komanda ir piedalījusies Priekules, Apes, Aizputes, Inčukalna un Bauskas novada čempionātā, kas komandai kopā dod 34 punktus un ierindo 6.vietā Latvijas kausa posmu kopvērtējumā. Latvijas kausa posmu kopvērtējumā ir piedalījušās 52 komandas no visas Latvijas - tātad 6.vieta pagaidām ir labs sasniegums.

Nākošais Latvijas kausa posms būs Siguldā 10.novembrī Siguldas 1.pamatskolas sporta kompleksā. Visi Siguldas novada iedzīvotāji, kam patīk spēka vingrinājumi tiek aicināti uz šīm sacensībām atbalstīt Siguldas komandu vai arī piedalīties paši.

Informāciju sagatavoja:
Treneris
Agris Lelis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi