×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-11-07
Aicina pieteikties uz turnīru telpu futbolā

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde aicina līdz 1.decembrim pieteikties Siguldas novada atklātajam turnīram telpu futbolā, kas sāksies šī gada decembrī un notiks līdz 2013.gada aprīlim – sestdienās un svētdienās pēc iepriekš sastādīta grafika, ko izveidos pēc komandu pieteikšanās beigām.

Sacensības tiek rīkotas un notiek atbilstoši pastāvošajiem FIFA noteikumiem, ievērojot spēļu kalendāru. Spēles ilgums – 2x15 minūtes. Čempionātā drīkst piedalīties tikai tie spēlētāji, kuri ir ierakstīti komandas pieteikumā, un pieteikums ir iesniegts sacensību organizatoram. Pieteikumus var papildināt līdz pat čempionāta beigām, saskaņojot ar turnīra organizatoriem. Komandā var pieteikt 16 dalībniekus uz visiem turnīriem, bet uz katru spēli var pieteikt 12 spēlētājus. Turnīrā var piedalīties jebkurš interesents, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, bet uz laukuma spēlē pieci spēlētāji, tai skaitā vārtsargs. Komandai jābūt vietotas krāsas formās.

Piesakoties turnīram, komandām jāsamaksā čempionāta dalības maksa – Ls 30 par komandu, bet, uzrādot Siguldas iedzīvotāja identifikācijas karti, dalības maksa no komandas – Ls 20. Dalības maksa jāiemaksā pirms turnīra pirmās spēles, iesniedzot pieteikumu vai ieskaitot Siguldas novada pašvaldības kontā. Visus izdevumus, kas saistīti ar sacensību izdevumiem, sedz paši dalībnieki vai komandējošā organizācija.

Komandas, kuras Siguldas novada atklātajā turnīrā telpu futbolā izcīnījušas godalgotās vietas (1. – 3.vieta), tiks apbalvotas ar piemiņas kausiem, savukārt šo komandu dalībnieki saņems medaļas. Noslēdzoties turnīram, tiks apbalvoti: rezultatīvākais spēlētājs, labākais vārtsargs un vērtīgākais spēlētājs. Jāatzīmē, ka apbalvos visus 16 komandas dalībniekus, ja vien sportists nospēlējis vismaz 50% no paredzētā spēļu skaita.

Ar plašākiem spēļu un dalības noteikumiem iespējams iepazīties zemākpievienotajā failā – Nolikumā.

Sacensības organizē un vada Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītājas vietniece Karīna Putniņa. Informācija pa tālruni 29360283, e-pasts pieteikumiem karina.putnina@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi